E-mesečnik

3d-koraki-do-uspeha-2014Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA

Zagotovite si svojo mesečno dozo inspiracije in motivacije!

Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA je s svojimi več kot 4.500 naročniki med najbolj branimi e-publikacijami s področja osebne in duhovne rasti ter motivacije v Sloveniji. Postanite naročnik nanj tudi vi in si tako zagotovite vsakodnevno motivacijo in navdih.

POZOR! Naročniki na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA dobijo poleg dostopa do zadnje številke e-mesečnika še ŠTEVILNA DARILA v obliki elektronskih knjig.

A to še ni vse! Vsak naročnik na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA dobi še posebno DARILO – 4 tedenski E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA, katerega vrednost znaša 39 EUR – vi pa ga z naročilom na e-mesečnik dobite – BREZPLAČNO!

POMEMBNO! Po vpisu e-poštnega naslova v obrazec in kliku na Prijavljam se!, boste dobili e-poštno sporočilo za potrditev vpisa v bazo.

Teh šest e-knjig dobite takoj po potrditvi prijave na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA: 

KAKO PRIDEM DO NAJNOVEJŠE ŠTEVILKE E-MESEČNIKA IN BONUSOV – DARIL?

Najnovejša številka e-mesečnika KORAKI DO USPEHA je na voljo le naročnikom. Postanite tudi vi naročnik in si tako zagotovite dostop do zadnje številke. Morda boste ravno v tej zadnji številki našli članek, ki ga že dolgo iščete in ki vas bo navdihnil.

Naročnik lahko postanete tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišete v obrazec na desni in kliknete na Prijavljam se! Po potrditvi vašega vpisa boste dobili e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko prenesete e-knjige na svoj računalnik.

POZOR! V primeru, da ne boste dobili e-poštnega sporočila za potrditev vpisa, ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

KJE SE NAHAJA ARHIV DO SEDAJ IZDANIH ŠTEVILK E-MESEČNIKA?
Kliknite tukaj in prišli boste do ARHIVA e-mesečnika Koraki do uspeha!
ZANIMIVE VSEBINE V E-MESEČNIKU

Članke v e-mesečniku piše Robert Goreta s sodelavci. V vseh doslej izdanih e-mesečnikih si lahko preberete nasvete z zelo različnih področjih. Naj vam jih naštejemo le nekaj:

• OSEBNA IN DUHOVNA RAST,
• MOTIVACIJA,
• POZITIVNO RAZMIŠLJANJE,
• MEDOSEBNI ODNOSI,
• KOMUNIKACIJA,
• RETORIKA,
• LJUBEZEN,
• USPEŠNA PRODAJA,
• MEHKO VODENJE,
• PRIDOBIVANJE BOGASTVA,
• LEPOTA IN STIL.

V njem najdete tudi MODRE MISLI IN ŠALE, ki vam popestrijo vsakdan. V e-mesečniku so med drugim tudi koristni nasveti za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

Telo, um, duh so eno, saj delujejo v vzajemni medsebojni povezavi. Če med telesom, umom in duhom ni usklajenosti in harmonije, prihaja tudi do različnih zdravstvenih težav, katere pa se velikokrat da odpraviti že z zdravim in pozitivnim razmišljanjem.

Ali veste, da je več kot 90 % sodobnih bolezni psihosomatskega izvora? Že v davnih časih niso zaman govorili: ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU! Storite nekaj zase in se še danes naročite na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA.

Če boste članke pozorno prebrali in nasvete prenesli tudi v vaše življenje, vam bodo le-ti pomagali pri vašem osebnem razvoju, pri odnosih s partnerjem, kot tudi pri vašem delu s strankami. Z uporabo nasvetov boste prihranili veliko časa in denarja, izboljšali vašo samopodobo, komunikacijo, postali boste navdušeni nad življenjem ter povečali učinkovitost na različnih področjih vašega življenja.

ZGODOVINA E-MESEČNIKOV NA SPLETNI STRANI OSEBNA-RAST.COM

Prva številka e-mesečnika je na naši spletni strani izšla 1. 9. 2001. Takrat se je e-mesečnik imenoval Brezplačni e-mesečnik OSEBNA-RAST.COM. Od 1. 9. 2001 pa vse do 30. 6. 2002 številk je izšlo 10 številk e-mesečnika OSEBNA-RAST.COM.

S 1. 9. 2002, pa se je e-mesečnik OSEBNA-RAST.COM preimenoval v Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA. Tako smo ga s prenovljeno grafično in vsebinsko podobo še bolj približali bralcem. Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA je postal korak za korakom med najbolj branimi e-publikacijami v Sloveniji s področja osebne rasti in duhovne rasti ter motivacije. Tudi vi se pridružite navdušenim bralcem e-mesečnika, ki vsak mesec odkrivajo skrivnosti in čudeže življenja.

E-mesečnik je brezplačen, dobivate ga po e-pošti. Nanj se naročite tako, da v obrazec na začetku te strani vpišete svoj e-poštni naslov in kliknete na pošlji.Naročite se na e-mesečnik že danes in si tako zagotovite vsakodnevni navdih! Spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega e-poštnega naslova ne bomo uporabili v noben drug namen.

V primeru, da vam e-mesečnik ne bo všeč, ter ga ne boste želeli več dobivati, se nanj preprosto odjavite tako, da odgovorite (reply) na e-mesečnik, ki ste ga dobili v vaš e-poštni predal, vpišete v polje zadeva (subject): “Odjava” in pošljete sporočilo po e-pošti. Če vam je lažje, pa se lahko odjavite tudi preko prijavno-odjavnega obrazca na spletni strani.

Na desni strani, pa si lahko preberete vse doslej izdane številke e-mesečnika, razen zadnje, kajti le-ta je na voljo le naročnikom. Nasvete, ki ste jih našli v e-mesečniku čimprej uporabite v vašem življenju, kajti to so nasveti, ki delujejo!

Sledite Robertu na Facebooku

736 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!