Samotna pot zmagovalcev
Osebna rast

Ali slediš množici ali greš svojo pot?

Tisti, ki sledi množici, ponavadi ne gre dlje od nje. Tisti, ki hodi sam, se bo verjetno znašel na mestih, kjer ni bil še nihče.

Albert Einstein

Mnogi rajši sledijo množici, kot da bi šli svojo pot. To se lahko nanaša na njihovo zasebno ali poslovno življenje. Nekako jim manjka poguma, da bi stopili po poti, ki jim jo narekujeta njihovo srce in duša. Kako je s teboj? Si upaš iti po poti, ki še ni “uhojena”?

Pred leti je en moj prijatelj napisal knjigo Korak v neznano – pot pogumnih. In da – res je tako – vsak korak v neznano je pot pogumnih, odločnih, srčnih … tistih, ki sledijo svojim najglobljim notranjim vzgibom.

Pot po kateri se boš podal-la ne bo vedno lahka, bo polna ovinkov, vzponov in padcev, toda ko boš dosegel-a svoj cilj, boš znotraj sebe občutil-a brezmejno moč, navdušenje in radost. Zakaj? Ker ti je uspelo to, kar so ostali imeli za nemogoče. Veliko poguma, odločnost in srčnosti ti želim na tej tvoji novi poti. 🙂

Pravijo, da sreča spremlja pogumne. Saj to pa drži, kajne? 😉

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika