Geni in DNK
Osebna rast

Ali so res geni in DNK tisti, ki določajo našo usodo?

Bruce H. Lipton je celični biolog in avtor odlične knjige Biologija prepričanj (The Biology of Belief), v kateri nam sporoča pomembno evolucijsko prelomnico ter predaja znanstvene dokaze o premoči uma nad materijo.

Že dobrih 50 let nas “mainstream” mediji in zdravniki alopatske medicine prepričujejo, da sta zdravja in usoda programirana v naših genih. Ali je res temu tako? Smo res »žrtve« svojih genov in tako nimamo vpliva na svojo usodo in življenje?

Poglejte si spodnji video in spoznali boste, da ne gre vedno za gene in da slednji niso “krivi” za vse “slabo” v našem življenju ter da imamo sami veliko večjo moč, kot si mislimo.

https://www.youtube.com/watch?v=074eCgpjiQw

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Spremljaj me na omrežjih

855 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!