Mojster življenja
Osebna rast

Bodi sam svoj Mojster

Pred časom mi je en prijatelj poslal e-mail v katerem je med drugim napisal (citiram): “… čakamo take ali drugačne voditelje, mesije, avatarje, guruje, Martine Krpane, Kralje Matjaže, politike, vlade, nekoga, ki nam bo vladal, nas povedel v Zlato dobo, skratka opravil delo namesto nas …”

Ali morda tudi ti čakaš na kakšnega guruja, vnetovzetega mojstra, svetnika ali avatarja, da te bo rešil? Ne čakaj na kogarkoli saj si ti sam-a sebi največji-a učitelj-ica ter svetnik-ica, mojster-ica, guru in avatar v enem.

Poskrbi za svoj notranji mir ter da se bodo znotraj tebe pretakale energije radosti, harmonije in ljubezni. S tem boš naredil-a še največ dobrega zase.

V Ho’oponoponu pravijo – Mir se začne z menoj. Torej še enkrat – poskrbi za svoj notranji mir.

Namaste! 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Spremljaj me na omrežjih

862 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!