E-mesečnik

3d-koraki-do-uspeha-2014Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA

Zagotovite si svojo mesečno dozo inspiracije in motivacije!

Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA je s svojimi več kot 4.900 naročniki med najbolj branimi e-publikacijami s področja osebne in duhovne rasti ter motivacije v Sloveniji. Postanite naročnik nanj tudi vi in si tako zagotovite vsakodnevno motivacijo in navdih.

POZOR! Naročniki na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA dobijo poleg obveščanja o izidu najnovejše številke e-mesečnika še ŠTEVILNA DARILA v obliki elektronskih knjig.

A to še ni vse! Vsak naročnik na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA dobi še posebno DARILO - 4 tedenski E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA, katerega vrednost znaša 39 EUR - vi pa ga z naročilom na e-mesečnik dobite - BREZPLAČNO!

Vas zanima kaj vsebuje brezplačni 4. tedenski tečaj? Postanite naročnik - vpišite vaše podatke v obrazec na desni strani.

POMEMBNO! Po vpisu e-poštnega naslova v obrazec in kliku na Prijavljam se!, boste dobili e-poštno sporočilo za potrditev vpisa v bazo.

Teh šest e-knjig dobite takoj po potrditvi prijave na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA:


Z vašo potrditvijo privolite, da boste redno prejemali novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-mesečnik privolite, da analiziramo vaše podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiramo, kdaj naše e-novice berete in na katere povezave v njih kliknete ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so vaši osebni interesi.

Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot stranko. Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete in se od e-novic odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošljete e-sporočilo na info@osebna-rast.com.


KAKO PRIDEM DO NAJNOVEJŠE ŠTEVILKE E-MESEČNIKA IN BONUSOV - DARIL?

Ko bo izšla nova številka e-mesečnika KORAKI DO USPEHA vas bomo o tam takoj obvestili preko e-pošte. Postanite tudi vi naročnik in si tako zagotovite aktualno obveščanje o novostih. Morda boste ravno v najnovejši številki našli članek, ki ga že dolgo iščete in ki vas bo navdihnil.
Naročnik lahko postanete tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišete v obrazec na desni in kliknete na Prijavljam se! Po potrditvi vašega vpisa boste dobili e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko prenesete e-knjige na svoj računalnik.

POZOR! V primeru, da ne boste dobili e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da vam priporočamo, da pogledate tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

Če boste članke pozorno prebrali in nasvete prenesli tudi v vaše življenje, vam bodo le-ti pomagali pri vašem osebnem razvoju, pri odnosih s partnerjem, kot tudi pri vašem delu s strankami. Z uporabo nasvetov boste prihranili veliko časa in denarja, izboljšali vašo samopodobo, komunikacijo, postali boste navdušeni nad življenjem ter povečali učinkovitost na različnih področjih vašega življenja.

Arhiv e-mesečnika po posameznih letih

Arhiv e-mesečnika Koraki do uspeha

2017 E-mesečnik

Predanost ali talent?

Ko vidimo ali slišimo kakšnega uspešnega glasbenika, igralca ali komika, si pogosto sami pri sebi vzkliknemo: »Oh, kakšen talent!« Skratka, v primeru, ko nekdo nekaj...

Preberi več
2017 E-mesečnik

Sonce, moj prijatelj

Letos poleti sem se odločil za »sončni« eksperiment, in da ob tem opazujem svoje zdravje in počutje. Kot sem že pred časom omenil, vsako jutro telovadim in izvajam svoj...

Preberi več

Spremljaj me na omrežjih

850 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!