Brezplačno


OSEBNA IN DUHOVNA RAST


3d-koraki-do-uspeha-2014
ROBERTOVE BREZPLAČNE E-KNJIGE

Naročniki na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA dobijo poleg dostopa do najnovejše številke e-mesečnika še brezplačna darila v obliki elektronskih knjig.

A to še ni vse – dobite tudi posebno DARILO – 4 tedenski E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA.

Brezplačni e-mesečnik KORAKI DO USPEHA je s svojimi več kot 4.000 naročniki med najbolj branimi e-publikacijami s področja osebne in duhovne rasti ter motivacije v Sloveniji. 

Kako se prijavite?

V obrazec na desni strani vpišite svoje ime in e-poštni naslov ter kliknite na Prijavljam se! Po potrditvi vpisa boste dobil e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko prenesete e-knjige na svoj računalnik.

Seznam brezplačnih e-knjig, ki jih dobite z naročilom na e-mesečnik KORAKI DO USPEHA:

  • Robert Goreta: SPOROČILO ZLATE RIBICE
  • Robert Goreta: SPOROČILO ZLATE RIBICE – ZA OTROKE
  • Joe Vitale: NAJVEČJA SKRIVNOST BOGATENJA V ZGODOVINI!
  • Robert Goreta: KAKO PRITEGNEMO PRAVO OSEBO V SVOJE ŽIVLJENJE?
  • Robert Goreta: KAKO SE TRŽI USTVARJALEN ISKALEC ZAPOSLITVE?
  • Robert Goreta: DIAMANTNA ZRNA
MODROSTI ŽIVLJENJSKEGA DIAMANTA (PowerPoint predstavitev)

modrosti-zivljenjskega-diamanta

Kliknite tukaj ali na sliko za več informacij!

 


ZDRAVJE, ENERGIJA IN PREHRANA


3d-PK-400
Brezplačna e-knjiga ZDRAVJE JE V NAS – PRVI KORAKI (Boris Vene in Nikola Grubiša)

»Knjiga, ki se začne tam, kjer se druge knjige o zdravju navadno končajo …«

Na več kot štiridesetih straneh najnovejših dognanj in uvidov v ozadje nastanka bolezni boste med drugim izvedeli izjemen primer para, ki je v enem dnevu pozdravil svojega otroka hude zdravstvene težave, ki se je vlekla leta in za katero sta prej obiskala mnoge zdravnike in zdravilce, a brez pomoči; zgodbo o tem kako je deček pozdravil raka v nekaj minutah medtem ko so zdravniki predvidevali, da bo živel le še nekaj ur ter presenetljivo raziskavo o ozdravitvi bolnikov v zadnjem stadiju bolezni in kaj je bila skupna točka vseh ozdravitev.

Kliknite tukaj in prišli boste do e-knjige!

3d-naslovnica-joga-za-deklice

Brezplačna e-knjiga JOGA ZA DEKLICE (Maja Miklič)

E-knjiga je zbirka jogijskih položajev in poučnih zgodb o jogi. V njej so opisane osnove joge, ki bodo deklicam koristile vse življenje. Jogijski položaji v e-knjigi so imenovani po živalih. Joga za deklice pomaga razvijati domišljijo, hkrati pa je igriva in poučna.

E-knjiga je namenjena deklicam, starim med šest in dvanajst let. Joga pripomore k večji samozavesti, samozaupanju in ljubezni do sebe, hkrati pa se z njo razvija tudi telesna inteligenca. Ko usmerimo pozornost vase, se s tem povežemo z notranjim bistvom. Bolje slišimo in upoštevamo intuicijo, ki nam pomaga pri glavnih odločitvah v življenju. Knjiga vsebuje ilustracije, fotografije in pobarvanke.

Kliknite tukaj in prišli boste do e-knjige!

 


PODJETNIŠTVO IN SPLETNE STORITVE


3d-kako-zasluziti-na-internetu

Brezplačna e-knjiga KAKO NAREDITI SPLETNO STRAN IN Z NJO ZASLUŽITI

Želite zaslužiti dodatnih 100, 200, 500 ali več evrov?

V času interneta je možno tudi brez denarnega vložka lepo zaslužiti. Na spletni strani www.zasluzek.org izpolnite obrazec in poslali vam bodo brezplačno 24 stransko e-knjigo KAKO NAREDITI SPLETNO STRAN IN Z NJO ZASLUŽITI. Naj vam povemo, da to ni mrežni marketing, da vam nič ni potrebno prodajati ali kogarkoli siliti v določen posel. Edino kar boste morali delati, je dajanje vsebine na spletno stran in urejanje le-te.

Kliknite tukaj in prišli boste do e-knjige!

3d-delaj-vitko-200

BREZPLAČNA E-KNJIGA ZA VSE NADEBUDNE PODJETNIKE

Donatorja e-knjige Iza in Samo Login pravita: “Ljudje smo kreativna bitja. Kreiramo popolnoma vse, kar imamo v življenju: od odnosov, občutkov do uspehov in nenazadnje tudi projektov ali produktov ter vse, kar spada vmes.

Uspeh je odvisen od iskrenega zaupanja v to, kar delamo, in samo od tega. Mnogokrat orjemo ledino. Včasih je to oranje nepotrebno, ker je ledino nekdo že zoral in je pripravljen svoje izkušnje deliti z nami. Deljenje izkušenj je opisano tudi v knjigi ali, bolje rečeno, priročniku Delaj vitko.”

»Življenje je prekratko, da bi ustvarjali nekaj, česar nihče noče (ali česar ne želi dovolj ljudi).« – Citat iz knjige DELAJ VITKO

Kliknite tukaj in prišli boste do e-knjige!

 


RECEPTI IN ZDRAVA HRANA


BREZPLAČNI RECEPTI EKO365

V Centru EKO365 so za vas pripravili različne recepte za presne sladice, prigrizke in sokove. Dostop do receptov je brezplačen, potrebujejo le vaš e-mail, da vam bodo občasno lahko poslali kako novičko, program predavanj ali naslednjo zbirko receptov.

eko365-recepti

Kliknite na spodnji gumb in prišli boste na spletno stran, kjer se lahko prijavite na Recepte EKO365.

Kliknite tukaj in prišli boste do e-knjige!

Sledite Robertu na Facebooku

787 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Naše partnerske strani

E-knjigarna

sunwarrior

mimijumi