Čas, energija, denar
Osebna rast

Čas? Energija? Denar?

Pred kakšnima dvema mesecema sem bil na enem zanimivem seminarju, ki se je dotikal tudi Skrivnosti (knjiga in film z istoimenskim naslovom) ter zakona privlačnosti. Eno izmed vprašanj, ki jih je postavil predavatelj, je bilo tudi tole:

Komu namenjaš svoj ČAS, ENERGIJO in DENAR?

Mislim, da je to odlično vprašanje, če se morda sprašuješ o tem, kaj je tvoj smisel življenja, kakšno je tvoje poslanstvo na planetu Zemlja in v katero smer si želiš iti ter kaj je tisto, kar si najbolj iskreno in srčno želiš početi.

Vzemi list papirja (najboljše A4), razdeli ga na tri dele in zgoraj pri prvem razdelku napiši ČAŠ?, pri drugem ENERGIJA?, pri tretjem pa DENAR? Nato začni pisati, kar ti pride na pamet. Morda boš rabil-a celo dva ali tri liste. Piši brez razmišljanja ter presojanja zavestnega uma v smislu »prav« ali »narobe«.

Prepričan sem, da se v enem izmed odgovorov, ki se ti bodo porodili, skriva tudi smer tvojega življenjskega namena oz. poslanstva. Ko sem sam prvič naredil to vajo, sem se pri tistemu, kar je bilo napisano na prvem mestu razumsko upiral, a vendar sem popustil in se predal temu notranjemu navodilu oz. navdihu. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika