Ti zmoreš
Osebna rast

Če misliš, da zmoreš …

Prav gotovo si že slišal-a za naslednjo motivacijsko misel, ki jo je povedal Henry Ford: ” Če misliš, da zmoreš ali če misliš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav.” Super misel, kajne? Je ena izmed mojih najljubših in pogosto pomislim nanjo.

Si kdaj razmišljal zakaj je temu tako? OK, res je da veliko k temu prispevajo tvoje misli in še več tvoja podzavestna prepričanja, a tukaj je še nekaj. K zgornji navdihujoči misli bom dodal še štiri besede in potem ti bo več jasno.

“Če misliš, da zmoreš ali če misliš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav, kajti TI si Vesolje.”

Tvoja zavestna in podzavestna prepričanja ter slika, ki jo imaš o samem sebi, določajo tvoje ravnanje v določeni situaciji. Ko prideš do svojega notranjega spoznanja, da SI TI VESOLJE, pa narediš kvantni preskok. Zato neprestano imej v mislih, da Vesolje odlično skrbi zate in da vedno deluje v tvoje najvišje dobro. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

912 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK


Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in
e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

e-novice-korak-naprej-darila