Poskusi še enkrat
Osebna rast

Če ne gre, vztrajaj in poskusi še enkrat

Že več kot leto dni urejam eno izmed spletnih strani od poslovnega partnerja. Danes smo na tej spletni strani objavili nekaj novih in zanimivih objav. Le-te sem želel deliti tudi na Facebooku, ampak bil je en problemček … ni in ni šlo, da bi se pojavila tista naslovna slika, kot bi se morala, ko pritisneš na gumb »objavi«.

Uporabim orodje Facebook debugger in to ne enkrat, temveč večkrat. Poskusim vse, kar znam, copy, paste, delete, še enkrat copy, paste, delete … Ampak želena slika se pri objavi ni in ni želela pojaviti. Grrrr!

Kaj sedaj? No, jaz se ne vdam kar tako in poskušam tolikokrat, da mi potem le uspe. Če kaj na spletni strani ne gre kot si zamislim, spremenim nastavitve pri kakšen vtičniku, pogledam iz drugega zornega kota in … uporabim Google. 😉

Le-ta mi je že večkrat pomagal, da sem rešil takšen ali drugačen problem. In tudi tokrat je bilo tako. Pogledal sem nastavitve pri nekem vtičniku, aktiviral dodaten modul in potem je delovalo kot mora. Hura! 🙂 Se je pa spet pokazalo, da se iz vsake težave naučiš nekaj novega.

Čez nekaj ur mi je poslovni partner preko e-pošte dejal: »Robert, ti si iz pravega testa, ne odnehaš kar tako.« Res je, ne odneham kar tako. Rešitev iščem toliko časa dokler je ne najdem in ponavadi mi jo prej ali slej skoraj vedno uspe najti.

Se je že zgodilo, da sem vse skupaj »poslal v tri krasne« in se oddaljil od problema, nato pa sem »naključno« našel določen podatek, dobil intuitivni namig, posredovano informacijo ali spletno stran, da sem lahko zadevo rešil.

Torej, če ne gre – poskusi še enkrat, vztrajaj in, če bo potrebno naredi dva koraka nazaj, da boš lahko naredil enega naprej ter seveda, prepričan bodi, da ti bo prej ali slej uspelo. Pogumne in vztrajne spremlja sreča!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1009 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika