Reci ne
Osebna rast

Če si PROTI si ZA

Pred dnevi sta eno mojo prijateljico ustavila dva študenta in sta jo vprašala, če bi podpisala Peticijo proti nasilju nad ženskami. In jima je dejala, da ne, da pa z veseljem podpiše Peticijo za svobodo žensk.

To je pravo razumevanje Hermetičnih zakonov in Zakona privlačnosti, ker ko se boriš proti nečemu temu dejansko Vesolju praviš, da to ljubiš. Na prvi pogled se sliši paradoksalno, a na globlji ravni ugotoviš, da je to še kako resnično.

Prav gotovo si še kdaj videl-a na TV-ju ob tekmah nogometne lige prvakov ali kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo napis na reklamah in celo nogometaši so nosili plakat: SAY NO TO RACISM (glej sliko spodaj).

Ali ne bi bilo lepše, če bi nosili plakat: SAY YES TO LOVE

Borb v življenju je nešteto: proti bolezni, proti revščini, proti lakoti, proti nasilju, proti depresiji, proti rasizmu …

Pusti medije pri miru in znotraj sebe obrni ploščo v pozitivno smer in tako bodi za zdravje, obilje, sitost, miroljubnost, radost, ljubezen …

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika