Film Puder
Medosebni odnosi

Čudovit film o lepoti vsakega živega bitja

Na film Puder (Powder) sem naletel »po naključju«, ko ga je prijateljica delila na Facebooku. Odločil sem se, da ga pogledam in ta edinstveni film me je navdušil. Govori o lepoti vsakega človeka, še posebej o tistih, ki ne ustrezajo sedanjemu sistemu »vrednot« in »lepote«.

Ne glede na to, kakšni se rodimo, znotraj nas ležita božanskost in brezmejna lepota. Prepoznajmo to v sebi in v ljudeh, ki so okoli nas. Številni starši, skrbniki, učitelji … nas v naši najzgodnejši mladosti »programirajo«, kategorizirajo in nam dajejo nalepke v smislu kdo smo in kaj smo.

Morda boš skozi Jeremy-jevo zgodbo prepoznali delček sebe, svoje mladosti, družinske odnose … Film si vsekakor velja večkrat pogledati in uvideti, da se v vsakem od nas nahajajo božanskost, lepota in ljubezen.

Še kratka vsebina filma … Glavni junak Jeremy Reed se je rodil kot albin in življenje mu ni prizanašalo. Njegovo mamo je zadela strela, ko je bila še noseča, toda Jeremy je vseeno preživel. Njegov oče ga je takoj po rojstvu zapustil in tako je Jeremy odrastel pri babici in dedku.

Ker mu bilo dovoljeno, da bi zapustil klet v dedkovi hiši, se Jeremy posveti branju knjig. Nekega dne njegovega dedka najdejo mrtvega in takrat Jeremya pošljejo v dom. Zaradi svojega videza se mu posmehujejo in ker ima neobičajne moči (telepatija, občutenje čustev drugih …) se mu v glavnem izogibajo.

Več si oglej v samem filmu. Na koncu filma štirim ljudem srečanje z Jeremy-jem temeljito spremeni življenje in pogled nanj.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika