Čudovita resnica o zdravju in ozdravljenju

Zdravljenje z Gersonovo metodoŽe pred več kot 80-imi leti je dr. Max Gerson razvil naravno metodo zdravljenja imenovano Gersonova terapija. Omenjena terapija ponuja rešitve za mnoge bolezni, ki jih zasledimo v sodobnem zahodnem svetu. S pomočjo njegove metode so si številni ljudje, ki so bili že »odpisani« s strani uradne medicine, ozdravili »neozdravljivega« raka.

Dr. Max Gerson je bil po eni strani zdravilec, po drugi strani pa tudi vizionar. Upal je, da bo vsemu svetu pokazal pot do zdravja in da boste bolezen in trpljenje izginila za vedno. Njegova hčerka Charlotte Gerson je skupaj z Beato Bishop napisala odlično knjigo Gersonova terapija, ki je od decembra 2011 na voljo tudi v Sloveniji.

Film Čudovita resnica govori o Maxu Gersonu in njegovi zdravilni metodi. Omenjeni film je vsekakor vreden ogleda saj ti bo razkril marsikatero prikrito in zamolčano resnico o zdravju in ozdravljenju.

https://www.youtube.com/watch?v=F7pGEZz-PIE

Več o Gersonovem institutu (The Gerson Institute) si lahko prebereš na spletni strani www.gerson.org.

P.S. Z veseljem te tudi obveščam, da je film Čudovita resnica na voljo na DVD-ju s slovenskimi podnapisi. Več o tem si lahko prebereš tukaj!

Deli naprej ...

Podobne objave