Zdravje

Čudovita resnica o zdravju in ozdravljenju

Zdravljenje z Gersonovo metodoŽe pred več kot 80-imi leti je dr. Max Gerson razvil naravno metodo zdravljenja imenovano Gersonova terapija. Omenjena terapija ponuja rešitve za mnoge bolezni, ki jih zasledimo v sodobnem zahodnem svetu. S pomočjo njegove metode so si številni ljudje, ki so bili že »odpisani« s strani uradne medicine, ozdravili »neozdravljivega« raka.

Dr. Max Gerson je bil po eni strani zdravilec, po drugi strani pa tudi vizionar. Upal je, da bo vsemu svetu pokazal pot do zdravja in da boste bolezen in trpljenje izginila za vedno. Njegova hčerka Charlotte Gerson je skupaj z Beato Bishop napisala odlično knjigo Gersonova terapija, ki je od decembra 2011 na voljo tudi v Sloveniji.

Film Čudovita resnica govori o Maxu Gersonu in njegovi zdravilni metodi. Omenjeni film je vsekakor vreden ogleda saj ti bo razkril marsikatero prikrito in zamolčano resnico o zdravju in ozdravljenju.

Več o Gersonovem institutu (The Gerson Institute) si lahko prebereš na spletni strani www.gerson.org.

P.S. Z veseljem te tudi obveščam, da je film Čudovita resnica na voljo na DVD-ju s slovenskimi podnapisi. Več o tem si lahko prebereš tukaj!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika