Delavnica ENERGIJSKO IN ČUSTVENO RAVNOVESJE – Maribor

Kako čustva in energijo vzamemo v svoje roke?

KAKO VAM BODO INFORMACIJE, PREDSTAVLJENE NA DELAVNICI, KORISTILE?

V zadnjih 15-ih letih sem na svoji poti »iskanja« pri delu z energijami in čustvi pogosto srečeval različne zdravilce, tehnike in pristope k zdravljenju. Preko različnih terapij sem prišel do spoznanja, da je vsak človek samemu sebi največji zdravilec in da je za dobro počutje, zdravje in uspeh potrebno imeti uravnotežena čustva in energijo.

Kaj lahko pričakujete od delavnice? Predvsem to, da se boste po njej začeli bolj zavedati svojega telesa, uma in duha ter zaupati svojemu telesu. Naše telo, čustva, intuicija in mišice nikoli ne lažejo, če smo jim seveda pripravljeni prisluhniti.

Ko nam v življenju stvari ne stečejo tako, kot si želimo je skorajda vedno posredi čustveno in energijsko neravnovesje. Čustveno »kramo« takšne ali drugačne narave (odnosi, družina, služba, partnerstvo …), ki nas obremenjuje je potrebno prečistiti in jo preobraziti. Ko to storimo se korak za korakom začne v našem telesu vzpostavljati energijsko ravnovesje.

V času, v katerem živimo, je zelo pomembno, da delamo na svojem fizičnem telesu, ga krepimo, ga ljubimo in ga občutimo v vsej njegovi popolnosti. Ne samo da delujemo na duhovni in umski ravni – potrebno je delovati na vseh treh – TELO, UM in DUH.

Zakaj ne bi za vzpostavitev čustvenega in energijskega ravnovesja uporabili preproste naravne pristope – brez tablet, brez škodljivih stranskih učinkov – le nekaj minut si je potrebno vzeti vsak dan za telesno, umsko in duhovno vadbo.

V človekovi naravi je, da je zdrav in poln energije. Zdravstveni, družinski in poslovni problemi pa skorajda vedno nastopijo, ko je pretok energije v našem telesu moten, ali z drugimi besedami, ko energija v telesu ne teče več gladko.

Na delavnici vam bom pokazal preproste a učinkovite vaje s pomočjo katerih si boste lahko sami povečali raven svoje energije in z njihovo pomočjo odstranili stres ter notranjo napetost.

Delavnica ENERGIJSKO IN ČUSTVENO RAVNOVESJE je praktična, kar pomeni, da na delavnici ne boste le sedeli in opazovali, temveč bo vsak udeleženec aktivno sodeloval v procesu različnih vaj za telo, um in duha.

Na delavnici boste dobili odgovore na naslednja vprašanja:

  • Kako se energijsko uravnovesimo?
  • Kako se čustveno razstrupimo?
  • Kako izboljšamo svoje emocionalno počutje?

KDAJ?

Torek, 2. 9. 2014, od 18.00 do 20.00 ure.

Delavnico vodi Robert Goreta.

KJE?

BOWLING CENTER STRIKE (konferenčna soba), Špelina ulica 17a, Maribor

KLIKNITE TU za zemljevid!

CENA DELAVNICE (2 uri)

Kotizacija za delavnico znaša 25,00 €.

V primeru, da se na delavnico prijavita dve osebi skupaj (partnerja, prijatelja, sodelavca …), je kotizacija za oba skupaj le 40,00 €.

Predhodna prijava na delavnico je obvezna.

Za vse preostale informacije in PRIJAVO na delavnico nam pošljite SMS na telefon 051-605-717 ali pa nam pišite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com.

Vsak udeleženec dobi tudi darilo e-knjigo Roberta Gorete SRČNI USPEH.

Najbolj enostavno se na delavnico prijavite tako, da kliknete na spodnji gumb in izpolnite prijavnico.

Prijavljam se na DELAVNICO 2. 9. 2014 v Mariboru!

O PREDAVATELJU

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika