Orodje za osebno rast

Dve odlični brezplačni orodji za osebnostno rast

To, da naključij ni, že vemo vsi, a vesolje me vedno znova preseneti z različnimi darili, ki mi tako »naključno« pridejo na pot. Pred tednom dni sem brskal po spletu, iskal čisto nekaj drugega, a dobil ravno to, kar sem potreboval in že nekaj časa iskal. Zadeva je tako preprosta, učinkovita in brezplačna, da jo preprosto moram podeliti z vami.

Priporočam vam, da obiščete spletno stran www.motivator.ws, preko katere si lahko na vaš računalnik brezplačno prenesete enostaven in izjemno učinkovit programček, imenovan MOTIVATOR.

Ta programček bi moral imeti vsakdo, ki želi lažje, hitreje in učinkoviteje doseči svoje cilje ter uresničiti svoje sanje. Ko ga boste imeli na vašem računalniku, vas bo med vašim delom prijazno »opominjal« na vaše življenjske cilje, poslanstvo in na stvari, ki si jih želite, da pridejo v vaše življenje.

Preko preprostega uporabniškega vmesnika boste lahko nastavili katere cilje, afirmacije ali pozitivne misli želite, da vam program sporoča, nastavite lahko barvo črk, obliko, velikost ter seveda sami vpišete vaše lastne cilje, misli in afirmacije. Obenem je možno, da nastavite tudi frekvenco in dolžino časa pojavljanja posameznih misli.

Naj vam za začetek zaupam nekaj misli, ki jih lahko vnesete v ta program:

  • Obilje je na poti.
  • Zaupam sebi in življenju.
  • Imam um milijonarja.
  • Živim svoje sanje.
  • Sem samozavesten in poln ljubezni.

Možnosti, kaj lahko napišete, je neskončno, potrudite se le v tej smeri, da bodo trditve pozitivne in v sedanjiku.

A dobrot za danes še ni konec. Izjemno uspešen predavatelj in večkratni milijonar Randy Gage je o moji knjigi VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! dejal sledeče: “To je knjiga, ki da misliti in ponuja pronicljiv pogled na to, kako izkoristimo moč razuma, da smo uspešni.”

Preko njegove spletne strani www.prosperityuniverse.com/ecourse.html se lahko naročite na šest tedenski tečaj na temo kako zgraditi obilje. Za darilo boste dobili nekaj odličnih e-knjig, zraven pa še program Randy Jr., ki vas bo preko dneva obveščal o 101 misli o obilju. V primeru, da se ne želite naročiti na Randyev šest tedenski tečaj, pa si lahko omenjeni programček prenesete tukaj.

Skratka, srčno upam, da vam bosta omenjena programčka v pomoč na vaši poti osebne, duhovne in finančne rasti ter, da se boste z njuno pomočjo uspeli usmeriti na pozitivno, na tisto, kar si želite.

Naj vas spremljata ljubezen in obilje!

Robert Goreta

P.S. Članek je bil napisan leta 2007. Omenjena brezplačna programa sedaj nista več na voljo preko zgoraj omenjenih spletnih strani, zato sem povezave odstranil.

MODROST V VERZIH IZBRANA POSEBEJ ZA VAS

Več ko svobode soljudem bom dal,
bolj svoboden se bom sam počutil,
in manj ko druge bom potreboval,
več ljubezni njihove bom čutil.

Ljuba Žerovc, verz iz knjige Modrosti zbrane iz verzov stkane

POZITIVNA MISEL

“Nasmehnite se drug drugemu, nasmehnite se ženi, nasmehnite se možu, nasmehnite se otrokom – ni važno komu – in to vam bo pomagalo odrasti v večji medsebojni ljubezni.” Mati Tereza

SMEH JE POL ZDRAVJA – ANEKDOTA E-MESEČNIKA

Med wagramsko bitko je Napoleon dajal ukaze častniku, ki se je pogosto pritoževal nad svojo nizko rastjo. Nenadoma je zažvižgala svinčenka in častnikov klobuk je preluknjan odletel. Napoleon mu je tedaj dejal: »Upam, da se ne boste več pritoževali nad svojo postavo.«

Deli naprej ...

Podobne objave