Dvigni svojo vibracijo
Osebna rast

Dvigni svojo vibracijo

Na tvojo vibracijo vplivajo tvoje misli, besede in dejanja.

Ko zvišaš vibracijo, si deležen številnih koristi, med drugim tudi hitrejše manifestacije in zdravljenja ter jasnejšega sporazumevanja z Višjim Jazom.

Vzemi si nekaj minut in se osredini s pomočjo globokega dihanja s trebušno prepono, saj si z njim umiriš telo in misli. Zastavi si cilj, da boš videl-a in občutil-a raven svoje vibracije.

Bodi pozoren-a na vse prejete vtise. Morda vidiš barve, morda občutiš določeno temperaturo ali pa zaznavaš kakšne druge slike, misli in občutke. Tvoja zaznava je vedno 100% točna, zato verjemi prejetim vtisom.

Opazuj se, kako s pomočjo globokega dihanja in osredotočene pozornosti krepiš svoje moči. S tem se usklajuješ z zdravjem, ljubeznijo, obiljem in notranjo harmonijo.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika