Eksperiment ljubezni
Osebna rast

Eksperiment ljubezni

V knjigi E na kvadrat, avtorice Pam Grout, sem naletel na izjemno zanimiv poskus. Gre za poskus št. 7, ki govori o načelu »čudežne diete«. Kot veš s svojimi mislimi in zavestjo gradimo svoje telo.

Kar pošiljamo v mislih svojemu telesu in hrani – vse se odraža na nas samih.

Zato boš naslednjih 72 ur (to so trije dnevi) izvajal poskus, ki sem ga poimenoval EKSPERIMENT LJUBEZNI.

Lahko začneš kadarkoli danes. Obvezno si zabeleži začetek poskusa (npr. ob 15.00 uri, ob 20.00 uri) in preden boš začel-a z eksperimentom se obvezno stehtaj in v beležko ali na list papirja napiši koliko je tehtnica pokazala.

Med izvajanjem poskusa upoštevaj naslednje:

  1. Vzdržal-a se boš kakršnihkoli grdih besed v zvezi s svojim telesom. Skratka, svoje telo, vsako celico in vsak atom svojega bitja boš namesto graje prežemal-a z ljubeznijo.
  2. Preden boš pojedel-a kakršnokoli jed, v mislih jo blagoslovi, pošlji ji ljubezen, lahko tudi položiš roke nad jed in jo tako blagosloviš. Pri tem ni važno za kakšno jed gre – tudi če je to tako »redilna« čokolada.
  3. Medtem, ko ješ, se osredotoči na tukaj in zdaj, na to, da ješ. Vsak grižljaj prežemaj z ljubeznijo, veseljem, radostjo in mirom. Vsakega grižljaja se veseli kot majhen otrok in bodi hvaležen-a zanj.

Še kaj? Ne, to je vse. Te tri dni ješ, kot običajno, edino kar boš spremenil-a je tvoj pogled na svoje telo, hrano in seveda tvoje misli bodo ljubeče. Če želiš lahko hrano, in seveda tudi sebe, v mislih toplo objameš.

Ali boš po treh dneh shujšal-a? Z veseljem bi ti rekel: »Da, shujšal-a boš.« Vendar tega ti ne morem obljubiti, zagotovo pa se bo vsaka oseba, ki izvajala ta eksperiment počutila bolj prijetno, mirno, ljubljeno in sproščeno.

Mimogrede, v kolikor izvajaš QE (kvantni entrainment), potem lahko narediš QE blagoslov pred in med obrokom.

Gre le za 72 ur oz. tri dni. Saj to pa zmoreš, kajne?

P.S. Z vsemi »poročili«, kar se tiče tega eksperimenta si dobrodošel-a tako, da komentiraš tole objavo. Hvala. 🙂

P.P.S. Ni važno ali želiš povečati ali zmanjšati telesno težo – do svojega telesa in hrane bodi ljubeč-a.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika