EV občutek
Osebna rast

EV-občutek in reševanje problemov

Danes sem preko e-pošte dobil zelo zanimivo vprašanje od ene gospodične, ki začenja spoznavati kvantni entrainment (več o tem v knjigah Franka J. Kinslowa SKRIVNOST TRENUTNE OZDRAVITVE in SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA) in EV-občutek (preberi si knjigo EV-OBČUTEK!).

Vprašanje, ki sem ga dobil, je sledeče:

EV-občutek je že v redu. Ampak jaz nočem biti v tem občutku, če imam težave okoli in okoli in me skrbi za eksistenco. Ne me narobe razumeti, ampak ni moj cilj, da se kljub težavam in tako hudim okoliščinam da bi bila raje mrtva kot da jih živim, počutim super. Moja želja je, da te okoliščine izginejo, se spremenijo, da zopet normalno zaživim …

Upam da me ne razumete narobe. Nočem vas žaliti in upam da teh pripomb ne jemljete tako. Ampak to je način mojega spraševanja, namreč ali o ta občutek brezskrbnosti, miru, … Tudi kaj pripomogel k urejanju zunanjih okoliščin. To me zanima. Pa očitno ne znam vprašati drugače kot z ugovorom.

Pozdravljena!

Me veseli, da spoznavaš EV-občutek in da ti je v tem stanju “nedelovanja” prijetno. EV-občutek je vedno prijeten, radosten, miren … skratka, to je stanje, ki bi ga lahko imenoval stanje brezpogojne ljubezni. Če bi rada spremenila zunanje okoliščine, potem je kot prvo potrebno spremeniti tvoje notranje okoliščine in “kaos” znotraj tebe z vsemi neprijetnimi občutki in skrbmi povzroča še več “kaosa” v tvojem zunanjem svetu. Okoliščine se bodo v življenju spremenile takrat, ko boš ti spremenila svojo vibracijo iz zaskrbljenosti in strahu v vibracijo EV-občutka, kar pomeni notranji mir, radost, veselje, sreča …

In odgovor na vprašanje: “Ali bo ta občutek brezskrbnosti in notranjega miru pripomogel k urejanju zunanjih okoliščin?” je z moje strani odločen DA. Notranji mir, prinese tudi zunanji mir. So ljudje, ki se v življenju, kljub vsem izzivov, še naprej smejijo in radostijo, so pa tudi ljudje, ki jih že najmanjši sunek oz. preizkus življenja vrže iz tira in jih pahne v samopomilovanje, jezo, žalost, skrbi …

Največ, kar lahko narediš zase v tem trenutku je to, da vsakodnevno prakticiraš kvantni entrainment in da EV-občutek postane del tvojega vsakdanjika. S tem, ko se bo znotraj tebe naselil globok notranji mir, boš dejansko začela “zdravljenje” vseh situacij v življenju. Z razmišljanjem o težavah in problemih, le-teh ne rešimo.

In še majhna skrivnost – ko si v tem blaženem stanju EV-občutka si lahko postaviš vprašanje: “Kako naj razrešim _________________ (sama vpiši kaj te muči v tem trenutku)?” nato pa opazuj in čakaj kakšne rešitve oz. ideje se ti bodo pojavile. Čista zavest pozna rešitve o katerih se našemu “egu” niti približno ne sanja.

Uspešno prakticiranje kvantnega entrainmenta ti želim in čim več EV-občutkov vsak dan!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika