Zdravje

Film o Gersonovi terapiji

V filmu Dying To Have Known (Umirati, da bi vedeli) se je Steven Kroschel podal na 52 dnevno pot, da dokaže, da obstaja naravno zdravilo za raka in druge kronične bolezni. Film, ki ga je posnel na tem popotovanju odgovarja na vprašanje kdo je bil Max Gerson in zakaj je bil kljub izjemnemu uspehu pri zdravljenju rakavih in kroničnih bolnikov (več kot 90% uspešnost), dobesedno »utišan« s strani uradne medicine, znanstvenikov in vplivnih ljudi.

Pri nas je pred mesecem dni izšla knjiga GERSONOVA TERAPIJA, ki sta jo napisali Charlotte Gerson in Beata Bishop. V knjigi lahko izveš, kaj so ti ljudje odkrili, in prebereš zgodbe o ozdravitvah, ki sledijo ena drugi. To so zgodbe ljudi, ki so, kakor ti, iskali informacije o alternativnih terapijah za raka, in odkrili Gersonovo terapijo.

V eni sami knjigi so zbrane vse ključne informacije: kdaj je terapija nastala, kako deluje, zakaj telo začne tako hitro okrevati, zakaj je razstrupljanje jeter manjkajoči člen, zgodbe o ozdravitvah, pričevanja pacientov in še mnogo več. Za več informacij o knjigi – klikni TUKAJ!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika