Zapleši z menoj
Življenjski slog

Film za vse plesne navdušence

Pred kakšnimi tremi leti sem »po naključju« (itak vemo, da naključij ni in da vse na-ključ-je) vklopil TV, ko se je ravno začel film Zapleši z mano (Dance With Me), ki je bil posnet leta 1998. Nekaj pri tem filmu in sami zgodbi me je pritegnilo kot magnet, tako da sem si ga ogledal do konca. Še dandanes sem hvaležen za ta »naključni« vklop televizorja. 🙂

Glavni junak, talentirani kubanec Rafael (igra ga legenda latino plesov Chayanne), osvaja srca s svojim strastnim in spontanim načinom plesa. V filmu ne gre le za ples, temveč tudi za romantično ljubezensko zgodbo med glavnim junakom Rafaelom in plesalko Ruby (igra jo bivša miss ZDA Vanessa L. Williams), ki spet želi oživiti svojo nekdanjo blestečo plesno kariero.

V filmu zasledimo tako plesno tehniko, kot tudi neovirana čustva ter čutne, strastne in igrive plesne vložke, ki so fantastični. Vsekakor pa zmaga scena iz kluba, katero si lahko ogledaš v spodnjem videu.

P.S. Če bi moral izbrati en plesni film, ki ga lahko vzamem s seboj na samotni otok, potem bi to zagotovo bil Dance With Me.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika