Hvaležnost
Osebna rast

Hvaležnost je mati obilja

O čemerkoli razmišljamo in za karkoli smo hvaležni, to dobimo.

dr. John F. Demartini

Če se ti kdaj zgodi, da zapadeš v malodušje, si žalosten-a ali pa da ne veš kako naprej – naredi si pisni seznam vseh stvari (ljudi, dogodkov) za katere si v tem trenutku hvaležen-a. Prepričan sem, da bo na tem seznamu znašlo marsikaj, na kar sprva sploh nisi pomislil-a.

Lahko hodiš? Lahko slišiš? Lahko vidiš? Lahko ješ? Lahko dihaš? Se lahko samostojno pelješ z avtom? Imaš obe roki in nogi? Lahko plešeš? Greš lahko v gore ali na bližnji hrib brez pomoči drugih? Vse, kar sem našel, se zdijo kot “malenkosti”, a obstajajo ljudje, bi bili več kot srečni, če bi lahko počeli karkoli od prej naštetega.

Obenem usmeri svoje misli v smer želenega (še posebej je pomembno kakšna je tvoja zadnja misel pred spanjem), saj se na tak način vibracijsko uskladiš s svojo srčno željo. Ne glede na to, kakšen dan je za teboj, zaspi z občutki radosti, notranjega miru in izpolnjene želje (cilja).

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika