Spletne strani

Izdelava spletnih strani

Izdelovanje spletnih strani
Spletne strani, ki bodo navdušile vas in vaše obiskovalce.

Spletne strani oblikujem in postavljam že od leta 2004, ko sem začel sam urejati vsebine na spletni strani, katero ste pravkar obiskali. V tem času sem si o internetnem trženju nabral veliko praktičnih izkušenj, katere želim naprej posredovati svojim strankam.

Vsaka spletna stran ima svojo zgodbo, svoj namen in svoj izraz. Dobra spletna stran je tista, ki se hitro naloži, je pregledna, privlačna in vsebinsko zanimiva. Obiskovalca je potrebno voditi korak za korakom do cilja. Enkrat je namen spletne strani prodaja, drugič predstavitev izdelkov in storitev, spet tretjič pa posredovanje uporabnih in zanimivih informacij.

Moj namen ni le izdelati spletno stran za vas, temveč vam tudi svetujem in spletno stran marketinško obdelam, da je pregledna, privlačna in zanimiva.

Če postavimo le tehnično dovršeno postaviti spletno stran, ni dovolj. Potrebno je, da obiskovalci pridejo nanjo in se tudi vračajo ter da na njej kupujejo vaše proizvode in jo priporočajo naprej svojim strankam, znancem, prijateljem in sodelavcem.

Vse spletne strani, ki sem jih postavil (glejte reference) so prilagojene za mobilne telefone, se hitro naložijo in so na WordPressu, saj je to po mojem mnenju najbolj preprost in uporabniku prijazen CMS (Content Management System). Preko slednjega lahko sami urejate vsebino in dodajate nove vsebine na spletno stran, blog ali objavite najnovejše novice iz vašega podjetja.

V sodelovanju s poslovnim partnerjem vam nudimo tudi ugodne cene spletnega gostovanja na hitrem in zanesljivem strežniku v Sloveniji, z antivirus in antispam zaščito. Varnost in zanesljivost sta pri nas na prvem mestu!

REFERENCE MNENJA STRANK SPLETNO GOSTOVANJE CENIK

Kontaktirajte me ter mi posredujte vaše želje, mnenja, povpraševanje in z veseljem vam bom pomagal, da boste za vloženi denar dobili maksimalno vrednost in navdušene obiskovalce spletne strani.

Naročam IZDELAVO SPLETNE STRANI!

Zavedam se, da je vsebina, ki je predstavljena na spletni strani, izjemno pomembna, kajti vrhunska spletna stran brez obiskovalcev pogosto pomeni izgubo za podjetje. Investicija v izdelavo spletne strani se vam mora finančno obrestovati.

Robert Goreta