Zdravje

Kaj nam sporoča živa voda?

S teboj delim odličen film o vodi in njenih vplivih na naše zdravje. Že Masaru Emoto je v svoji knjigi Sporočila iz vode ugotovil, da ima voda spomin in da se iz okolja »spomni« vse, kar se dogaja. Zmrznjeni kristali vode, ki jih pogledamo pod mikroskopom odražajo kvaliteto vode in s svojimi mislimi tudi vplivamo na to, kako »dobra« je določena voda, ki jo pijemo.

S pomočjo vode že uspešno zdravijo, napovedujejo potrese in druge naravne nesreče. V filmu Skrivnost žive vode so predstavljena najnovejša odkritja znanstvenikov po vsem svetu. Ti edinstveni in na novo pridobljeni podatki, ki so jih sporočili znanstveniki so omogočili ustvarjalcem filma, da postavijo senzacionalno hipotezo – zakon vesolja je zabeležen v vodi.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika