Retorika, komunikacija, trema
Retorika

Kaj sem povedal o javnem nastopanju in retoriki na Radiu Gorenc?

V četrtek, 22. 1. 2015 sem bil gost na Radiu Gorenc (prisluhneš mu lahko na frekvencah 93,8 / 95,1 / 92,1 MHZ) v oddaji NA POTI USPEHA.

Z voditeljico oddaje Mojco Gros Moškon sva se pogovarjala o javnem nastopanju, tremi, strahu, šaljivosti pri javnem nastopanju, gestikuliranju, podelil pa sem tudi nekaj napotkov, kaj je priporočeno izvajati in čemu se je potrebno izogibati, ko imamo javni nastop.

Celoten posnetek oddaje (okoli 20 min) si lahko poslušaš na spodnji povezavi, tako da klikneš na “Play”.

Če bi tudi ti rad-a praktično izkusil-a javno nastopanje, potem si prijazno vabljen-a na moj seminar SR(E)ČNE RETORIKE. Več o njem si lahko prebereš na spletni strani www.retorika.info, kjer najdeš tudi nekaj nasvetov za zmanjšanje treme.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika