Natisnjene misli
Osebna rast

Kaj tiskaš na svoj tiskalnik življenja?

Vaše življenje so vaše natisnjene misli.

Steve Maraboli

Vsaka misel je slika in vsaka slika je resničnost. 🙂 Prepričan sem, da ko nekomu napišeš pismo, SMS ali e-poštno sporočilo, da vsaj malo razmisliš, kaj boš napisal-a, da ne bi drugo osebo užalil-a, prizadel-a ali jo kako drugače ranil-a z besedami.

Kaj pa ko gre za tvoje vsakodnevno življenje? Ali si tudi pri svojih mislih tako “izbirčen” oz. “izbirčna”? Kako misliš o sebi, svojemu telesu, zdravju, delu, pisanju, plesu, komunikaciji, odnosih, denarju, naravi, partnerju …?

Lahko se odločiš za “mentalno dieto” in od tega trenutka dalje tako o sebi, kot tudi vsem ljudem okoli sebe, namenjaš le radostne, vesele in ljubeče misli. Prepričan sem, da te bo rezultat pozitivno presenetil, tvoj odtis življenja pa ti bo precej bolj všeč. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika