Predavanje Robert Goreta
Osebna rast

Kako me je intervjuvala mlada podjetnica?

Življenje se ti lahko zaradi različnih dogodkov v trenutku postavi na glavo. Tisto, kar ti je bilo pred tem dogodkom pomembno, postane po njem manj pomembno ali pa te celo sploh več ne zanima. Zakaj?

Ker so se globoko spremenila tvoja prepričanja in s tem tvoj pogled na življenje, posel, delo, partnerstvo, odnose, zdravje, finance …

Ali se je tudi tebi kdaj zgodilo kaj podobnega, da si po tem dogodku ponovno ovrednotil-a kaj ti je pomembno in katere so prioritete v tvojem življenju?

Jaz sem imel že kar nekaj takšnih dogodkov in prepričan sem, da tudi ti, bralka/bralec bloga nisi pri tem izjema. In kot sem dejal v intervjuju, ki ga je pred dnevi z menoj naredila mlada podjetnica in tudi pisateljica Petra Škarja: »Vsaka šola nekaj stane, vsako preizkušnjo lahko vzameš kot darilo ali pa kot kazen. Izbira je vedno tvoja.«

Omenjeni intervju je bil objavljen na portalu Dobranovica.si, v kolikor ti je ljubše branje v Adobe Readerju, pa si lahko tukaj snameš dol celoten intervju še v .pdf formatu. Prijetno branje ti želim in upam, da se ti porodi kakšen ustvarjalen preblisk.

P.S. Petra Škarja je tudi avtorica odlične knjige Česar nas niso naučili v šolah. Za omenjeno knjigo sem napisal tudi prispevek z naslovom Ste diplomirali na univerzi srca?

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika