Možgani
Zdravje

Kako »odkleneš« možgane?

Naši možgani so pod »udarom« različnih EMS (elektro-magnetno sevanje), kar nam preprečuje stik s samim seboj, z našo intuicijo, inspiracijo in kreativnostjo, hkrati pa to vpliva tudi na naše splošno zdravstveno počutje in našo povezanost z virom.

Dr. Manfred Doepp je odkril De-switch vaje, ki so zelo podobne možganski jogi. S pomočjo teh preprostih vaj »odklenemo« možgane, naše počutje se izboljša, poveča se kreativnost in bolj smo povezani z izvorom.

V prvem videu si lahko pogledaš enostavne vaje, ki jih priporoča dr. Manfred Doepp in ti bodo vzele le minuto časa, v drugem videu pa je prikaz kako EMS vpliva na Heart Rate Variability (spremenljivost srčnega utripa).

De-switch vaje so sestavljene iz:

  1. 20 sekund masaže obrvi (istočasno z obema rokama masiramo obrvi in sicer z levo roko masiramo desno obrv in z desno roko levo obrv).
  2. 20 sekund masaže uhljev (istočasno z obema rokama masiramo uhlja in sicer z levo roko masiramo desni uhelj in z desno roko levi uhelj).
  3. 20 sekund istočasno masiramo točki pod nosom in na bradi (10 sekund obe, nato zamenjamo roki in še 10 sekund).

Kako lahko zmanjšamo EMS?

Čim manj uporabljajmo mobilni telefon in ga imejmo zvečer izključenega. Če ga preko dneva nosimo nekje ob telesu, ga obvezno imejmo v zaščiti proti EMS in če se le da ne telefonirajmo več kot 2 minute (v tem času mikrovalovi že skurijo 1.000 možganskih celic). Namesto klicev rajši pošiljajmo SMS sporočila.

V stanovanju ali hiši DECT stacionarni daljinski telefon zamenjajmo s starim na žico ter umaknimo vse WI-FI naprave. Prenosni računalnik imejmo priklopljen preko kabla in v stanovanje postavimo orgonske generatorje.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika