Možgani

Kako »odkleneš« možgane?

Naši možgani so pod »udarom« različnih EMS (elektro-magnetno sevanje), kar nam preprečuje stik s samim seboj, z našo intuicijo, inspiracijo in kreativnostjo, hkrati pa to vpliva tudi na naše splošno zdravstveno počutje in našo povezanost z virom.

Dr. Manfred Doepp je odkril De-switch vaje, ki so zelo podobne možganski jogi. S pomočjo teh preprostih vaj »odklenemo« možgane, naše počutje se izboljša, poveča se kreativnost in bolj smo povezani z izvorom.

V prvem videu si lahko pogledaš enostavne vaje, ki jih priporoča dr. Manfred Doepp in ti bodo vzele le minuto časa, v drugem videu pa je prikaz kako EMS vpliva na Heart Rate Variability (spremenljivost srčnega utripa).

https://www.youtube.com/watch?v=x6KKyPjnhjI

De-switch vaje so sestavljene iz:

  1. 20 sekund masaže obrvi (istočasno z obema rokama masiramo obrvi in sicer z levo roko masiramo desno obrv in z desno roko levo obrv).
  2. 20 sekund masaže uhljev (istočasno z obema rokama masiramo uhlja in sicer z levo roko masiramo desni uhelj in z desno roko levi uhelj).
  3. 20 sekund istočasno masiramo točki pod nosom in na bradi (10 sekund obe, nato zamenjamo roki in še 10 sekund).

https://www.youtube.com/watch?v=pM7n3_mFLL4

Kako lahko zmanjšamo EMS?

Čim manj uporabljajmo mobilni telefon in ga imejmo zvečer izključenega. Če ga preko dneva nosimo nekje ob telesu, ga obvezno imejmo v zaščiti proti EMS in če se le da ne telefonirajmo več kot 2 minute (v tem času mikrovalovi že skurijo 1.000 možganskih celic). Namesto klicev rajši pošiljajmo SMS sporočila.

V stanovanju ali hiši DECT stacionarni daljinski telefon zamenjajmo s starim na žico ter umaknimo vse WI-FI naprave. Prenosni računalnik imejmo priklopljen preko kabla in v stanovanje postavimo orgonske generatorje.

Deli naprej ...

Podobne objave