Aktivacija sreče
2010 E-mesečnik

Kako se aktiviramo za obilje, srečo in zdravje?

3d-koraki-do-uspeha-2014Pozitivne misli, spodbuden samogovor, uporaba afirmacij, kreativna vizualizacija, pisanje ciljev, tabla ciljev oz. bolj znano v angleščini kot “visionboard” … vse to so različni načini, kako se lahko vibracijsko dvignemo in pridemo do stvari, ki si jih želimo.

Ljudje smo si različni, vsak od nas je unikat, pri nekom uspešno deluje ena tehnika, spet pri drugem je bolj uspešen kakšen drugačen pristop. Če ste našli kakšen pristop, ki pri vas deluje in vam omogoča manifestacijo vaših želja, potem se ga držite. Ne spreminjajte ga, ne iščite drugega, saj ste že našli takšnega, ki vam ustreza in predvsem za vas – DELUJE.

Zelo lepo pravijo, da se zmagovalnega konja ali zmagovalnega moštva ne menja, enako pa velja tudi za tehniko manifestacije. Držite se načina, ki vam prinaša rezultate in ne iščite na vrat na nos še boljše in učinkovitejše pristope. S prakso lahko razvijete tudi svoje načine, ki vam bodo odlično služili.

Za uspešno manifestacijo želja je potrebno, da smo čim dlje časa vibracijsko usklajeni s stvarmi, ki si jih želimo. Pri tem ni važno, ali govorimo o materialnih stvareh ali o duhovnih kvalitetah. Biti vibracijsko usklajen pomeni, da smo v stiku s samimi seboj, da smo mirni, polni ljubezni … in seveda, da se zavedamo, da so želene stvari 100% na poti k nam.

Pred časom sem prebral e-knjigo, katero je napisal Pete Bissonette in ima naslov Ignition ali po slovensko Vžig. Pete v tej svoji knjigi opisuje preprost način, kako lahko s pomočjo svojega avta pridemo do hitrejšega uresničenja svojih želja in da smo dlje časa vibracijsko usklajeni z želenim.

Primer je sledeči. Ko vstopimo v avto in vžgemo avto, si med vžigom avtomobila (ko obrnemo ključ) povejmo v mislih ali naglas:

  • Svojo izbiro (Jaz izbiram obilje. Jaz izbiram ljubezen. Jaz izbiram zdravje.)
  • Svoje cilje (Jaz meditiram vsaj 4 krat tedensko.)
  • Kvaliteto, ki jo želimo v življenju (Ljubezen. Zdravje. Mir. Obilje. Sreča. Radost.)
  • Afirmacijo (Jaz živim v obilju. Jaz sem ljubezen. Jaz sem zdravje.)
  • Hvaležnost (Hvaležen sem za zdravje. Hvaležen sem za avto.)
  • Molitev (Hvala ti Bog za vse blagoslove, ki jih imam in ki jih prejemam.)

Tako predlaga Pete, sem pa sam razvil še nekaj svojih pristopov. Npr. aktivacijo za obilje, zdravje ali srečo. Kako lahko to naredimo? Preprosto … ko vžgemo avto, si potihoma ali naglas rečemo (Jaz aktiviram zdravje. Jaz aktiviram obilje. Jaz aktiviram pretočnost za denar.) Kar pa je najbolj zanimivo, pa je to, da s tem ko rečemo, da se aktiviramo, nismo vezani na izid, in s tem dopustimo, da se vključi tudi Zakon paradoksnega učinka.

OK, še nekaj mojih domislic. So malo hecne, a ravno zato, ker so igrive, lahko prinesejo še toliko boljše rezultate. Kaj delate, ko tankate bencin na bencinski črpalki? Zakaj si ne bi takrat, ko tankate bencin v avto, predstavljali, da svoje življenje polnite z ljubeznijo, obiljem, radostjo, zdravjem, srečo … Zanimiv občutek, kajne?

Za zaključek današnjega članka pa še tale ideja. Sam pogosto tankam na OMV-ju. In ko sem se zadnjič pripeljal na OMV, se mi je porodila ideja, kaj pomeni njihova kratica. Ko pripeljem na OMV bencinsko črpalko, imam v mislih O (obilje), M (mir), V (veselje).

Sami tole idejo lahko razvijate še naprej. Lahko se npr. »aktivirate«, ko odklenete avto, ko prižgete luč (bodisi v avtu, bodisi v hiši), ko vključite računalnik … možnosti in načinov je veliko. Pri vaših aktivacijah čim bolj uživajte, se smejte in bodite igrivi, kajti smeh aktivira kronsko čakro. 🙂

Naj vas spremlja obilje uspešnih aktivacij!

Robert Goreta

MODROST V VERZIH IZBRANA POSEBEJ ZA VAS

Kadar dajemo, dajajmo brez obžalovanja,
ko plačujemo dolgove, plačujmo brez grenkobe.
S tem povezali se bomo z viri blagostanja,
zaustavili pomanjkanje, bedo in tegobe.

Ljuba Žerovc, verz iz knjige Modrosti zbrane iz verzov stkane

POZITIVNA MISEL

“Včerajšnja kriza je jutrišnja šala.” H.G. Wells

SMEH JE POL ZDRAVJA – ANEKDOTA E-MESEČNIKA

Romanopisec Alexandre Dumas je bil dobrosrčen človek, ki je vse razdal in bil zato nenehno v denarnih težavah. Pisal pa je tudi uspešne drame in ravnatelj gledališča Faubourg ga je hotel za vsako ceno pridobiti za svoj oder. Ponudil mu je naslednji predlog:
»Če bomo v tridesetih predstavah vaše igre Kean dobili 60.000 frankov od vstopnine, vam bom poleg honorarja izplačal še 2.000 frankov.«
Devetindvajset iger je prineslo 57.990 frankov in Dumas se je že imel za lastnika obljubljenega denarja. Toda, ko se je začela trideseta, mu je ravnatelj malce škodoželjno naznanil, da do zahtevane vsote manjka – 7 frankov.
»Slabo, slabo,« je vzdihoval Dumas, »in čisto suh sem! Ali bi bili tako dobri in mi posodili 10 frankov?«
»Prav rad,« je rekel ravnatelj in mu izročil zlatnik.
Naslednji dan se je Dumas zglasil v ravnateljevi pisarni, prejel nagrado 2.000 frankov in z globokim poklonom vrnil ravnatelju zlatnik – prejšnji večer je namreč šel k blagajni in kupil 2 sedeža po 4 franke.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika