Kreativno tražiti posao
Retorika

Kako se trži ustvarjalen iskalec zaposlitve?

Vse bralke in bralce bloga in ostalih mojih spletnih strani z veseljem obveščam, da je od danes dalje na voljo hrvaški prevod moje slovenske e-knjige KAKO SE TRŽI USTVARJALEN ISKALEC ZAPOSLITVE.

Omenjena e-knjiga ima v prevodu naslov KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO? in si jo lahko brezplačno snamete preko moje hrvaške spletne strani www.osobni-rast.com.

Če bi radi slovensko verzijo, le-to najdete na www.osebna-rast.com oz. jo dobite za darilo s tem, ko se prijavite na moj Brezplačni e-mesečnik Koraki do uspeha, kar lahko storite tudi preko mojega bloga z vpisom v prijavni obrazec na desni strani.

Ob tej priložnosti bi se tudi iz srca zahvalil prijazni gospodični Tanji, ki je poskrbela za prevod v hrvaščino in tako omogočila, da bo moja e-knjiga v pomoč še mnogim ostalim ljudem na področju bivše Jugoslavije.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika