Zdravje

Kako se uskladiš z elektriko (energijo) Zemlje?

V zgornjem videu si lahko pogledaš zanimivo predavanje s področja harmonizacije elektrike našega telesa z elektriko Zemlje. Že Nikola Tesla je pred mnogimi leti dejal: »Celo človekovo življenje je samo električni tok, njegova duševnost pa je – svetloba.«

Zanimiva in poučna spoznanja Davida Wolfe-ja lahko povežemo tudi z raziskovanji Alexandra Lowena in bioenergije. V njegovi knjigi Bioenergija najdemo nekaj preprostih vaj prizemljevanja, ki ti lahko koristijo, da se bolj povežeš z energijo Zemlje.

Možnost, ki jo predstavi David Wolfe je v spodnjem videu je en način, obstajajo seveda še številni drugi. Videa ne objavljam zaradi produktov, ki so v njem predstavljeni, temveč zaradi tega, da spoznaš kako smo ljudje med seboj povezani, kako se prenašajo energije in elektrika med nami ter kako zelo je pomembno, da smo v harmoniji  z obema viroma energije – materjo Zemljo in očetom Kozmosom.

https://www.youtube.com/watch?v=te4WPdIsBtQ

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika