Osebna rast

Kako zaslužiti na internetu?

S svojo internetno stranjo www.osebna-rast.com sem začel davnega leta 2001. Takrat sploh še ni bilo na voljo določenih orodij, ki bi olajšale vnašanje vsebin in postavitev spletne strani.

Spletne strani so se takrat delale še večinoma v .html-ju in so bile statične, CMS (content management system) in avtomatiziran e-mail sistem za pošiljanje e-novic pa sta bila le pobožna želja.

Dandanes ni problem postaviti spletno stran. Lahko uporabiš WordPress ali pa Wixx in imaš v enem dnevu postavljeno spletno stran in že lahko začneš z objavljanjem vsebin. Ob tem pa obstaja tudi kar nekaj ponudnikov e-mailing list, ki ti do določenega števila naročnikov omogočajo brezplačno pošiljanje e-novic.

Seveda pa je postavitev spletne strani samo polovica opravljene »domače naloge«, če želiš karkoli zaslužiti na internetu. Namreč, tvoja spletna stran je brez vsebin oz. brez tega, da se osvežuje in da se redno objavljajo nove novice, dogodki, članki itd., praktično mrtva. Ne bo obiskovalcev, posredno pa tudi ne bo prinesla zaslužka.

Moj poslovni partner Tomaž Gorec se s trženjem preko spletnih strani ukvarja že kar nekaj časa in pri tem je nabral veliko praktičnih izkušenj. Če te zanima kako zaslužiti na internetu kakšen dodaten evro, potem ti priporočam, da si na njegovi spletni strani www.zasluzek.org preneseš brezplačno e-knjigo KAKO NAREDITI SPLETNO STRAN IN Z NJO ZASLUŽITI.

Prijetno branje e-knjige ti želim in seveda uspešno služenje denarja preko spleta!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika