Osebna rast

Kap spoznanja (Stroke of Insight) – Jill Bolte Taylor

Jill Bolte Taylor je možganska znanstvenica, ki v videu, ki si ga boste ogledali, opiše svojo izkušnjo ob možganski kapi in kako je dojemala svet ob »izgubi« leve možganske polovice. Njena dramatična izkušnja se popolnoma ujema s tem, kar starodavni modreci govorijo že tisočletja, namreč, da je leva možganska polovica ego, desna pa čista zavest.

Jill v filmčku med drugim pove tudi tole: “Jaz sem energijsko bitje povezano z energijo vse okoli mene preko zavesti desne hemisfere. Mi smo energijska bitja povezana med seboj preko zavesti naše desne možganske polovice kot ena človeška družina. In ravno tukaj, ravno zdaj, smo vsi bratje in sestre tega planeta, tukaj zato, da naredimo ta svet boljši. In v tem trenutku smo popolni. Smo celota. In smo čudoviti.«

Več pa si oglej v videu, ki ima tudi angleške podnapise.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika