Ljubim se
Osebna rast

Kar ljubiš, bo prišlo k tebi

Ena izmed kozmičnih modrosti oz. zakonov je tudi misel: »Kar ljubiš, bo prišlo k tebi.«

Si že kdaj razmišljal-a o tem? Če še nisi, potem ti priporočam, da se za trenutek ustaviš in malo razmisliš o tem, kajti tisto, kar ljubiš, bo prišlo k tebi.

V »New Age« literaturi sem zasledi tudi naslednjo misel: »Ljubi svojo bolezen.«

Ali se ti to ne zdi nasprotujoče s kozmičnimi zakoni? Zakaj bi ljubil-a svojo bolezen in ji tako energijsko, misel in čustveno dajal-a moč in obstanek? Zakaj ne bi rajši ljubil-a svoje zdravje ali pa ljubil-a svoje telo ali pa ljubil-a svoj telesni organ, ki je v procesu zdravljenja?

Svetujem ti, da ljubiš tisto, kar si želiš in ne tisto, česar si ne želiš. Torej si reci: »Ljubim svoje zdravje. Ljubim svoje čudovito telo. Ljubim svoje zdrave roke. Ljubim svoje čudovite noge. …«

Tudi Erhard. F. Freitag v svoji knjigi o podzavesti pravi: »Nehaj končno skrbeti za svoje bolezni, skrbi vendar raje za svoje zdravje!«

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika