Onkraj prepričanj
Osebna rast

Kar počneš, v to verjameš!

Pred dnevi sem razmišljal o tem zakaj počnemo to, kar počnemo. Preblisk je bil zanimiv … To, kar počnemo, 100 % počnemo zato, ker v to verjamemo. To velja tudi, če je naše delovanje destruktivno, neproduktivno ali kako drugače (samo)sabotirajoče. Ni se problem »potrepljati« po rami, ko je naše delovanje pozitivno, radostno in se vse tako razvija, kot si sami želimo.

Kaj pa takrat, ko ne gre vse po »načrtu«? Ko se določene stvari postavijo »na glavo«? Seveda takrat iščemo 1001 razlog v »okolici« zakaj je prišlo do tega, da se je vse skupaj podrlo kot hišica iz kart in nam določen projekt ni uspel.

Vendar pa … zgodba je malo drugačna. Bruce Lipton pravi, da je naša podzavest milijonkrat močnejša od našega zavestnega mišljenja. Ona in naša podzavestna, nezavedna prepričanja (vzorci, verovanja) v njej so tisti, ki odločajo o tem, kako se bomo odzvali in delovali v določeni situaciji.

Ljudje smo dejansko na »avtomatskem« pilotu in smo »sužnji« svojih navad. Trudimo se »delati dobro« (pa karkoli že to pomeni), delujemo po svojih najboljših močeh, uporabimo moč volje, da bi vse le uspelo, a se pogosto zdi, kot da se »borimo« z mlini na veter.

Naslednjič, ko se bo pojavila določena situacija, ki se ti »ponavlja«, se zavedaj, da so na delu tvoji podzavestni celični spomini, ki lahko da sploh niso tvoji, temveč od tvojih prednikov. Ker pa se vse prenaša naprej po genetski liniji, je pogosto za razrešitev te »travme« potrebno iti dlje, kot pa le uporabiti moč volje.

V tem primeru si lahko pomagaš z energijsko medicino, starodavnimi znanji Šole misterijev, zdravilnimi kodami, QE-jem in podobnimi orodji, ki ti omogočajo razrešiti vse skupaj na podzavestni ravni. Ko »pozdraviš« svoje podzavestne celične spomine, takrat se tudi pozdravijo situacije zunaj tebe.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika