Kdo ustvarja?
Osebna rast

Kdo ustvarja?

Si prepričan, da ni plesalec tisti, ki ustvarja glasbo, na katero pleše? Ali ni kapitalist tisti, ki zgradi svoj imperij, še preden zasluži denar? Ali ni slikar tisti, ki ustvarja gore, ki jih vidi?

Karkoli si že želiš, naj najprej obstaja v tvojem umu. Predstavljaj si vsako podrobnost in njen namen, zidovi naj bodo resnični, dvorane naj imajo širino, denar v tvoji roki pa težo. In potem se bo zgodilo vse kar je potrebno, da to pride k tebi.

The Universe, www.tut.com

V e-mesečniku meseca septembra 2016 sem pisal o tem, kako se začne vsak projekt. Če si tega članka še nisi prebral-a, potem se naroči na brezplačni e-mesečnik in si ga preberi. V njem boš zagotovo našel-a spodbudo, da tudi ti začneš ustvarjati.

Ideje, ki jih dobivaš, to so darila vesolja, zato nikar ne odlašaj ter takoj stopi v akcijo in začni z udejanjanjem le-teh. Zveni, kot paradoks, a je izjemno pomembno – Spomni se, da je vse energija in zato tudi svojih idej energijsko ne posiljuj ter ne pritiskaj preveč, saj ima vse svoj “pravi čas”, da se manifestira. Torej, da povzamem – stopi v akcijo, a hkrati energijsko ne pritiskaj, da se določena stvar “mora” uresničiti točno sedaj.

Prepričan sem, da ti bo Vesolje na tej poti manifestacije obilno pomagalo. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika