Klic brezna
Osebna rast

Klic brezna

Brezno – skrivnostno in zlovešče, grozljivo in privlačno? Kaj je to? To je božanska matrika, kolektivno nezavedno, polje vseh možnosti … Kdo ga upravlja in kdo pozna vse njegove skrivnosti in zakonitosti?

Film KLIC BREZNA odkriva majhno tančico skrivnosti o vojskovanju posebnih vojaških specialnih enot. To orožje, ki je namenjeno bojevanju ni ognjeno, ni hladno, celo jedrsko ni temveč je umsko. Glavno orožje so človekovi možgani.

V filmu boš videl-a primere brezkontaktnega bojevanja, ki se zdi običajnemu človeku »nemogoče«, a se boš na lastne oči prepričal-a, da je mogoče. Na ljudi se lahko deluje na daljavo brez njihove vednosti.

Po dr. Rauni Leeni Luukanen Kilde, ki zelo dobro pozna kontrolo uma, so vse tehnologije, ki pridejo v javnost vsaj 50 let »zastarele«. Torej vse, kar nam »vojska« in »znanstveniki« pokažejo v javnosti, je že kar nekaj desetletij stara tehnologija.

Čeprav je film po eni strani zastrašujoč, nam po drugi strani odkriva brezmejne možnosti našega uma. Kako bomo uporabili svoj mogočni um? Ali ga bomo razvili za dobro ali za slabo? Ali kot je slaven citat iz Hamleta: »Biti ali ne biti?«

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika