Ljubeči spomini
Zdravje

Ljubeči spomini zdravijo

Frekvenca ljubezni obstaja v vsakem izmed nas, v vsakem ljubečem spominu našega srca.

dr. Alex Loyd

Predlagam ti, da si vzameš minuto ali dve, zapreš oči ter v polnosti oživiš ta ljubeči spomin z zaprtimi očmi. Kaj občutiš? Ali ti je prijetno? Občutiš neko toploto v predelu srca in solarnega pleksusa? Se lahko spomniš in občutiš ta ljubeč dogodek, čeprav se je zgodil že pred leti?

Sedaj pa presenečenje … Na Inštitutu Heart Math (po slovensko bi lahko prevedel v Inštitut za srčno matematiko) so dokazali, da imajo ljubeči spomini tako zdravilno frekvenco, ki lahko pozdravi celo poškodovano DNK.

Torej ima vsakdo od nas v rokah mogočno orodje s pomočjo katerega v svojem telesu spodbuja zdravilne frekvence. Nasprotno, pa naši destruktivni spomni sprožijo drugačne frekvence, takšne, ki vodijo v disharmonijo in bolezen. Namreč, ko se aktivirajo destruktivni spomni, se v človeku sprožijo obrambni mehanizmi boja in bega ali z drugimi besedami – preplavita nas adrenalin in stres.

Vem, da ti je včasih morda težko, da ne veš kaj bi storil-a, da bi se »resetiral-a« in občutil-a več ljubezni znotraj sebe. V takšnem primeru ti lahko pomagajo ljubeči spomini. Zapri oči in se spomni na en tak dogodek. Prepričan sem, da se boš potem boljše počutil-a. Lahko je ta spomin npr. ljubeč objem partnerja, moža, žene, otrok, prijatelja, sorodnika, sodelavca … Zagotovo imaš vsaj en tak spomin, ko si občutil-a v sebi ljubezen.

S pomočjo ljubečega spomina lahko meditiraš, izvajaš QE, zdravilne kode … Možnosti oz. tehnik za prebujanje ljubečih spominov je veliko, vsekakor pa je ljubezen tista sila, ki zdravi in spreminja človekovo energijsko polje.

P.S. Predlagam, da si prebereš tudi naslednjo navdihujočo misel o ljubečem srcu.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

912 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK


Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in
e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

e-novice-korak-naprej-darila