Mantra
Medosebni odnosi

Mantra, ki prebuja božanski moški princip in energijo

Tokrat ti predstavljam mantro HARI OM SHIVA OM, ki prebuja božanski moški princip znotraj človeka. S to mantro prebudiš svoje telo, odpuščaš preteklost in prebujaš željo po pozitivnih dejanjih. Omenjena mantra dobesedno pomeni: Shiva, razsvetli mojo zavest.

Preden pa začneš poslušati in peti omenjeno mantro si preberite še kratek odlomek o mantrah iz moje knjige Življenjski diamant:

»Beseda mantra izhaja iz man, ki pomeni misel in tra, ki izvira iz besede, ki označuje varstvo. Mantra je metoda, ki nas varuje in popelje onstran misli, saj misel onemogoča doživetje samega sebe. Mantra je sporočilo in njen namen je umiriti vse miselne valove in ustvariti harmonijo ter popolno zavedanje, v katerem ni ne objekta, ne subjekta, temveč samo stanje bivanja.

Mantra ima zelo močno zdravilno sposobnost in z mantro izzvane tresljaje je mogoče usmeriti k tistim delom uma in telesa, ki so bolni ali potrebujejo energijo. Uporaba mantre razširi čakre, pospeši vibracijsko hitrost in očisti avro. Ko izvajamo mantro ter polagamo roke na ljudi, se zvočni tresljaji prenesejo nanje in jih zdravijo.«

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika