Spletne strani

Mnenja strank o izdelavi spletne strani

Maja Kuzma
Maja Kuzma

Danes prevladuje moč interneta. Če želimo tržiti svoje storitve, je nujno potrebno imeti svojo spletno stran. Po zaslugi svoje intuicije, ki me je pripeljala do Roberta, mi je odložil vso breme, ki sem ga imela okoli svoje “nepostavljene” spletne strani.

Prisluhnil je mojim željam in to tudi mirno upošteval, podal je koristne nasvete, ki so mu zdele pomembne zame. Njegova odzivnost je bila hitra, jasna, preprosta, srčna. Priporočam ga tudi vsem tistim, ki se vrtijo okoli svoje izdelane strani in ne najdejo okusa in rešitve. On bo vse to postavil na pravo mesto.

Maja Kuzma – MODER SIJ, Maja Kuzma s.p.

Florence Maria Bratuž
Florence Maria Bratuž

Robert je vrhunski izdelovalec spletnih strani. Meni je naredil prav vse … najprej predlagal, potem usmeril v prave vsebine, izbral prave barve, me opomnil na novosti, skratka v zelo kratkem času je bila narejena spletna stran www.vinkom.si točno taka kot sem si jo predstavljala. Z čistim srcem ga priporočam naprej.

Florence Maria Bratuž – VinKom, Florence Maria Bratuž s.p.

mag. Sabina Lamut

Današnji čas zahteva prisotnost na spletu, saj smo vsi kot uporabniki odvisni od informacij pridobljenih preko spleta. G. Robert Goreta je za našo družbo izdelal atraktivno spletno stran www.lamuts.si po ugodni ceni. Iskreno se mu zahvaljujemo za hitre idejne rešitve in za vse spodbude v času nastajanja spletne strani glede priprave same vsebine, za njegovo hitro odzivnost in takojšnjo pripravljenost.

Vsem, ki se še odločate glede izdelave spletne strani zelo priporočam Roberta Goreto, saj boste z njegovo odzivnostjo, idejami in z vašo vsebino v zelo hitrem času imeli izdelano kvalitetno spletno stran po ugodni ceni. Takšna spletna stran vam hkrati pomeni naložbo za prihodnost vašega podjetja in pridobitev novih strank pri poslovanju.

mag. Sabina Lamut  LAMUTS d.o.o.

Matija Šega

Spletna stran www.aloearborescens.si je nujno potrebovala posodobitev. Ko sem pretehtal različne možnosti, sva se z Robertom najbolj ujela in sem izredno vesel, da sem se odločil zanj. Spletno stran je uredil po mojih željah. Določene zadeve celo boljše, kot sem si predstavljal. Danes stran odlično deluje in služi svojemu namenu. Vsekakor bova v prihodnje še sodelovala in ga z veseljem priporočam znancem in prijateljem.

Matija Šega, dipl. ekon. FRUKTUS, Matija Šega s.p.

Vid Dobnikar

Robert Goreta mi je ponudil izdelavo spletne strani WeAreOne.si za pošteno ceno in me tako rešil pred požrešnimi ponudniki, ki so zahtevali oderuške vsote. Spletna stran je bila postavljena zelo hitro in kvalitetno. Poleg tega je Robert tudi marsikaj naredil že sam in mi odvzel odvečno delo saj je zelo inteligenten in sposoben.

Robertu sem zares hvaležen, saj je tako moja spletna stran takšna, kot sem si jo zamislil in vse funkcionira brezhibno. Poskrbi pa tudi za vsako potrebno posodobitev. Roberta Goreto lahko samo priporočam vsem, ki želijo imeti kvalitetno ter hitro postavljeno spletno stran in človeka, ki je hitro odziven in priskoči na pomoč, ko ga potrebuješ.

Vid Dobnikar – ENOST13, Vid Dobnikar s.p.

dr. Nikolay Grishin

Na začetku se zahvaljujem Robertu Goreti za trud in delo, s katerim prispeva k izboljšanju družbe. Vsak človek, ki v življenju naredil nekaj za ljudi, je zame primer osebnega poguma in človekoljubnosti.

Roberta Goreto sem spoznal po priporočilu mojega znanca in stranke, ki mi je dejala, da pozna človeka, ki je sposoben narediti spletno stran po tvojih željah in v kratkem času. Takšne posebnosti me pri človeku zmeraj navdihujejo in usmerjajo k njemu, saj človeka besed in dejanj redko najdeš v eni osebi.

Vendar kdor išče, ta najde. Tako je tudi pri meni. Ko sem prvič srečal Roberta, sem takoj opazil, da uporablja slušni aparat. Ko sem izvedel, da je pri njem tako že od zgodnje mladosti, sem takoj začutil še večje spoštovanje. Robert je našel sebe. Po pregledu njegovega dela pa sem spoznal tudi, da piše knjige in izobražuje na seminarjih. Počne tisto, česar vsakdo ne zmore delati.

Takoj, ko sem mu zaupal svoje želje glede spletne strani, je Robert pričel z izdelavo strani in me vsak dan obveščal preko e-pošte ter me spraševal za moje pripombe. Res je naredil izvrstno delo v kratkem času (dober teden dni).

Odkar z njim sodelujem, vsako moje sporočilo in prošnjo uredi hitro, v roku enega dneva. Vse dogodke, ki jih rabim, z lahkoto popravi in uredi tekst. Sem Rus, zato ob sebi potrebujem osebo z dobrim znanjem slovenščine.

Sedaj mojo spletno stran www.studio-orhideja.com stranke redno obiskujejo. Na njej imam tudi internetno trgovino, ki mi daje določene prednosti pri prodaji mojih knjig in seminarjev.

Upam na dolgo sodelovanje z g. Robertom Goreto in to tudi od vsega srca priporočam drugim.

dr. Nikolay Grishin  Studio Orhideja

Marjan Maj Čirič

Robert Goreta mi je izdelal internetno stran www.ljubimose.com tako, kot sem sam želel. Najprej je pogledal obstoječo, jo analiziral in videl pomanjkljivosti. Potem me je spomnil, kaj s svojo internetno stranjo sploh hočem. Če želim, da ne bo sama sebi namen, da bodo jo lahko uporabljali uporabniki, ter imeli od nje tudi kako korist, jo je potrebno dopolniti.

Tako sva se odločila, da se dobiva in dorečeva, kaj mora kdo narediti. Sam sem moral pripraviti članke, blog, slike, kontakte, okvirno sem tudi narisal na roke, kako želim da izgleda in katere elemente naj ima. Naslednji dan se je Robert tega lotil tako vestno, da sam doma nisem uspel pisati in pripravljati vsebin.

Slišala sva se večkrat na dan. To je skoraj tako, kot da bi delala v istem prostoru in zadeve sva sproti reševala. Prav tako so se sproti pojavljale nove tehnične ovire, katere je Robert s svojim znanjem odlično reševal. Tako da je moje končno mnenje, da sem z njegovim delom zelo zadovoljen. Priporočam.

Marjan Maj Čirič

Marta Haidi Regoršek

Sodelovanje z Robertom Goretom (izdelal mi je spletno stran www.mimijumi.si) je enostavno odlično! Poleg tega, da nudi sistemske rešitve, nudi tudi motivacijske in psihološke rešitve, saj zna prisluhniti vsem potrebam, željam in kapricam.

Predvsem pa ima to prednost, da je poln optimizma, elana, da zna poiskati rešitve, da je strpen in je v koraku s časom. Če iščete prave rešitve za povečanje vaše prodaje preko spletnih strani ali spletne trgovine, za ideje, kako oblikovati vašo spletno stran, kako postaviti slike in besedila, je Robert pravi naslov za to. Je samoiniciativen, razgledan, dober retorik in izjemen prijatelj!

Marta Haidi Regoršek  EUROKAD, Marta Haidi Regoršek s.p.

Maja Jeereb

Z Robertovim delom smo bili izredno zadovoljni, saj zelo dobro razume želje strank, je izredno hitro odziven, naredi vse po željah in sam predlaga idejne rešitve. Projekta www.presniproteini.si se je lotil vestno, natančno, vzel si je na razpolago čas v kosu, spraševal in uresničeval naše želje od prve do zadnje.

Tako je na koncu nastala res lepa, pregledna in odzivna stran. Zelo sem zadovoljna z njegovim delom! Zelo priporočam vsakomur, ki si želi resnega, natančnega in motiviranega ustvarjalca spletne strani!

Maja Jeereb – CEO, nutritionist, CENTER MOJE ZDRAVJE d.o.o.