Srečno novo leto 2017
Osebna rast

Moje želje tebi v letu 2017

Prepričan sem, da bo, če boš sledil-a navodilom v moji navdihujoči pesmi, ki ima naslov ZAŽIVI ŽIVLJENJE BREZ STRAHU, tvoje leto 2017 zares sr(e)čno v vseh pogledih.

Včasih je potrebno tako malo: prijazna beseda, topel objem, iskren nasmeh, ljubeč pogled in že se počutimo precej bolj veselo, radostno in srečno ter občutimo življenje v vsej njegovi veličini.

Največja darila, ki si jih podelimo eden drugemu so tista, ki se nanašajo na človeško toplino, bližino, prijazno besedo, dotik, objem, nasmeh … saj vse to je neminljivo in neprecenljivo. V najtežjih trenutkih življenja nam ravno ta darila lahko pomagajo, da se zopet dvignemo kot feniks iz pepela in zaživimo v energiji radosti.

Klikni na spodnji gumb in si na svoj računalnik prenesi pesem ZAŽIVI ŽIVLJENJE BREZ STRAHU. Pesem je tako oblikovana, da si jo boš lahko natisnil-a na listu A4 formata. Ko boš rabil-a navdih si jo vsaj dvakrat ali trikrat preberi naglas. 🙂

Klikni in si preberi pesem ZAŽIVI ŽIVLJENJE BREZ STRAHU!

Naj bo tvoje leto 2017 radostno, srečno, veselo, pogumno in obilja polno! 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika