Dan zemlje
Osebna rast

Molitev ob Dnevu Zemlje

Posredujem ti očiščevalno molitev s pomočjo Ho’oponopona, ki je primerna za današnji dan Zemlje 22. april. S pomočjo te molitve prečistimo sebe in ko prečistimo sebe, prečistimo cel svet. Ali z drugimi besedami, kakor znotraj, tako zunaj.

Prevzemimo 100% odgovornost za to, kar se dogaja na našem planetu Zemlja in se opravičimo Materi Zemlji za vso bolečino in vse onesnaženje, ki smo ji ga prizadejali v zadnjih 300 letih.

»Draga Mati Zemlja! Žal mi je. Prosim, odpusti mi, karkoli v meni je povzročilo, da trpiš, da si žalostna, prizadeta in zlorabljena in da te ljudje premalo ljubijo, cenijo in spoštujejo ter da ti prizadevajo bolečino in te onesnažujejo. Rad te imam. Hvala. Ljubim te. Hvala. Prosim, odpusti mi. Hvala. Rad te imam. Hvala. Blagoslavljam te. Hvala.«

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika