Najtemnejša noč
Osebna rast

Most do svetlejšega jutri

Najtemnejša noč je pogosto most do svetlejšega jutri.

Jonathan Lockwood Huie

Zgornja misel zelo dobro ponazarja kako se odvijajo dogodki v našem življenju. Včasih se ti zdi, da sploh ni izhoda iz določene situacije, vse se ti zdi povsem črno, brezizhodno in tudi energijsko ter čustveno si od vseh “skrbi” povsem v krču. Ne moreš se premakniti niti za ped naprej.

Toda … Če boš pogledal-a na večino “katastrof” v svojem življenju, boš ugotovil-a, da so ti le-te, morda ne takoj, a čez čas zagotovo, prinesle določene blagoslove in darove. Zato ne obupaj, če se v tem trenutku vse ne odvija tako kot si želiš, kajti to je le most ali prehod, do bolj svetle prihodnosti oz. lepšega jutri.

Ustavi se za trenutek, globoko predihaj vsa svoja čustva in videl-a boš, da se bo na nek način vse postavilo na svoje mesto. Zaupaj, bodi hvaležen-a, ohrani upanje in osredotoči se na srečen konec. 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika