Nick Vujicic
Osebna rast

Navdihujoča življenjska zgodba Nicka Vujičića

Nick Vujičić, se je rodil leta 1982 v Melbournu, v Avstraliji. Brez medicinskih razlag ali opozoril se je Nick rodil na ta svet brez rok in nog. Mati, Duška Vujičić, po poklicu medicinska sestra, in oče, pastor, Boris Vujičić, nista pričakovala sina brez rok in nog.

Ob njegovem rojstvu sta se spraševala, če bo njun sin sploh kdaj živel normalno srečno življenje ter kaj bi sploh lahko delal ali postal s tako hudo okvaro. Niti misliti si nista mogla, da bi ta čudoviti otrok brez okončin lahko postal nekdo, ki navdihuje in motivira ljudi vseh poklicev.

V spodnjem videu si lahko ogledaš njegovo navdihujočo življenjsko zgodbo, ki dokazuje, da je mogoče vse ter da ima vsak človek, ne glede na življenjske ali zdravstvene okoliščine, svoje poslanstvo in namen.

Čudovita novica pa je to, da Nick Vujicic letos aprila prihaja v Slovenijo in da mu boš lahko tudi v živo prisluhnil-a na seminarjih v Ptuju, Kopru, Mariboru, Kočevju in Ljubljani.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika