Nikoli ne izgubi upanja
Osebna rast Življenjski slog

Nikoli ne izgubi upanja

Zgodba o mladi pevki Mandy Harvey (rojena je leta 1988) te bo zagotovo navdihnila. Mandy uživa v petju že od četrtega leta starosti. Njena življenjska pot je bila tako začrtana že v zgodaj otroštvu – postala bom pevka. 🙂 Vendar so se na tej poti do njenih sanj pojavili izzivi in preizkušnje …

Že od zgodnje mladosti je imela težave s sluhom, a je to ni oviralo, da ne bi posvečala pozornost in čas svoji veliki ljubezni, petju. Njen čudoviti glas in pevska kariera sta bili na preizkušnji, ko je v starosti 18 let oglušela zaradi motnje vezivnega tkiva, kar je vplivalo na njene slušne živce.

Seveda je nekaj časa trajalo, da se je po tej življenjski preizkušnji vrnila v svet glasbe, a ni obupala in je kljub svojim težavam s sluhom še naprej pela. Mandy tudi piše pesmi in pesem z naslovom Try je posvečena temu, da v življenju nikoli ne smemo odnehati in izgubiti upanja. Pesem si lahko z besedilom poslušaš v nadaljevanju.

Prelomnica v njeni pevski karieri se je zgodila letos junija na America’s Got Talent, ko je s svojim pevskim nastopom tako očarala najbolj strogega žiranta Simona Cowella, da je ob koncu njenega nastopa pritisnil na Zlati gumb. Slednji omogoči, da gre tekmovalec neposredno v naslednji krog.

Njen odličen nastop si lahko ogledaš v spodnjem videu. Mimogrede, ko Mandy poje na odru si sezuje čevlje. Zakaj? Zato, da na takšen način boljše »čuti« vibracije glasbe.

P.S. Tudi sam se od novega leta srečujem s slušnimi izzivi in preizkušnjami, a sem se ne glede na to koliko slišim oz. ne slišim, odločil da še naprej plešem salso in bachato. Življenja brez glasbe in plesa si preprosto ne znam predstavljati.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

975 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

sunwarrior

mimijumi