Prisluhnimo tišini
Osebna rast

Podjetniške zgodbe naglušnih in gluhih podjetnikov

Biti samostojen podjetnik je v sedanjem času izziv, še posebej, če se kot podjetnik srečuješ tudi z naglušnostjo ali gluhostjo. Vendar pa, kot boste videli v oddaji Prisluhnimo tišini, tudi v Sloveniji obstajajo podjetniki, ki jim je uspelo, kljub slušnim »oviram« in preizkušnjam.

V nedeljo, 23. 3. 2014 je bila na TV Slovenija 1 oddaja Prisluhnimo tišini. V tej oddaji so bili poleg mene (Robert Goreta), predstavljeni še trije gluhi podjetniki in sicer vinar Bogomil Starc, lastnica fitnes studia Barbara Vegelj in umetnica Nina Jeranko, ki izdeluje unikatne izdelke iz gline. Oddajo si lahko ogledaš tako, da klikneš tukaj!

Ne vem, če si vedel-a, toda v Evropski unij mala in srednje velika podjetja obsegajo skoraj 99 % vseh podjetij v EU. Ta podjetja zaposlujejo več kot 100 milijonov ljudi in so obenem bistven vir inovacij in razvoja. Kako pa je pri nas? Leta 2012 je več kot 49 tisoč srednjih in malih podjetij v Sloveniji zaposlovalo dobrih 58 % vseh zaposlenih v gospodarstvu.

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika