Osebna rast

Pomembno je, da se prizemljiš

V teh časih, ko se od 21. 12. 2012 in od 6. 1. 2013 spreminjajo frekvence na planetu Zemlja je pomembno, da se znaš prizemljiti saj le tako lahko pripraviš svoje fizično telo na spremembo vibracij.

O tem piše tudi Barbara Marciniak v knjigi PRINAŠALCI SVITA

“Mnogi od vas želijo doseči višje nivoje realnosti in ostati tam, pozabljajoč, da je vaša naloga tu, na Zemlji. Morate se naučiti ostati prizemljeni. Potreba za prizemljenostjo je nekaj, česar mnogi od vas ne razumejo. Kmalu boste odkrili, da če se premaknete v višje in višje vibracije in če nimate stvari, ki bi vas prizemljile in povezale svetove v eno, utegnete imeti težave z živčnim sistemom.

Ko se frekvenca spremeni in več Svetlobe pride v telo, prične tipično »človeško vozilo« sprejemati mnogo več informacij. Občasno vi čutite veliko dolgočasje, ko živite v tem svetu in si želite biti samo na nivoju sprejemanja informacij in pozabiti vse tisto, kar smatrate za zemeljsko življenje. Če niste prizemljeni, ne boste sposobni sprejemati, integrirati in uporabljati informacij. To lahko enostavno prepolni in preobremeni vaš sistem in vi ne boste sposobni tega, kar sprejemate, prevesti in ostati mirni.

Dober način, da se prizemljite je, da greste ven in sedite na zemlji. Pojdite in sedite v naravi. Stojte in sedite poleg drevesa nekaj časa. Sedite na soncu in berite knjige medtem ko na vas sije sonce, ali pa pojdite plavat ali namakajte noge v vodi. To so elementi. Ti elementi ustvarjajo Zemljo tako, da jih lahko čutite.”

Klikni in si prenesi e-knjigo PRINAŠALCI SVITA!

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika