Predavanje ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU?
Izobraževanja Predavanja

Predavanje ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU? – 5. 6. 2018

V neki knjigi sem prebral, da sta pogosto prvi dve vprašanji, ko gremo k šamanu, naslednji: »Kdaj ste nehali plesati? Kdaj ste nehali peti?« In res – v teh dveh preprostih vprašanjih s skriva veliko več, kot se sprva zdi.

Življenje so vzponi in padci. Sprememba je edina stalnica, in ko se srečamo s takšnimi ali drugačnimi preizkušnjami, se pogosto »umaknemo«, prenehamo se veseliti, prenehamo ustvarjati, in tudi prenehamo peti ter plesati. Zdi se kot da bi radost in veselje izginila iz našega življenja. A ni nujno, da je temu tako. Ne glede na preizkušnje v življenju, še vedno si lahko vzamemo čas za petje in ples, čas za radost in veselje, čas za ustvarjanje in nove projekte.

Na področju osebnostne rasti in motivacije aktivno delujem že več kot 16 let. Leta 2011 sem kljub temu, da slabše slišim, začel tudi plesati. Skozi ples, glasbo in gibanje sem spoznal mnogo novih stvari o sebi, sočloveku, življenju, pogumu in vztrajnosti.

Ritem in gibanje sta sestavni del našega življenja. Dokler v sebi nosimo svojo notranjo melodijo, toliko časa smo resnično živi in navdihnjeni. Vsak od nas si zasluži, da je viden, opažen in slišan, ter da kljub preizkušnjam še naprej izraža svojo ustvarjalnost in je dejaven soustvarjalec na našem planetu.

Odločil sem se, da izvedem malo drugačno motivacijsko predavanje, takšno, kakršnega najbrž še nikoli niste obiskali. Brez skrbi, na predavanju vam ne bo potrebno plesati in ni potrebno nobeno plesno predznanje. Skozi moje resnične življenjske izzive in plesne gibe vam bom pokazal in razložil, kako lahko vsak ta preprosta življenjska spoznanja praktično uporabi v svojem življenju.

Naj naštejem le nekaj življenjskih spoznanj, do katerih se prišel med plesnim udejstvovanjem:

  • Pogum
  • Sprejemanje
  • Ravnotežje
  • Prisotnost
  • Zavrnitev
  • Obrat
  • Volja

Vsa ta in še preostala spoznanja (koliko jih je, naj še ostane skrivnost) bom predstavil na predavanju ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU?

P.S. Za navdih, da se kljub slabšemu sluhu da plesati, pa si poglejte naslednja videoposnetka z mojega plesnega projekta.

KDAJ?

Torek, 5. 6. 2018, od 17.00 do 18.30 ure

Predavanje vodi Robert Goreta.

KJE?

RAZVOJNI CENTER NARAVE, Bistriška cesta 68, Poljčane

KLIKNITE TU za zemljevid!

CENA PREDAVANJA (2 uri)

Ekskluzivno je le tokrat predavanje BREZPLAČNO. 🙂

Predhodna prijava na predavanje je obvezna.

Za PRIJAVO na predavanje nam pošljite SMS na telefon 051-605-717, nam pišite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com ali pa kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite preko spletne prijavnice.

Prijavljam se na Predavanje ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU!

O PREDAVATELJU

Robert Goreta je predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec ter avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Sledite Robertu na Facebooku

837 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Naše partnerske strani

E-knjigarna

logo-srecna-retorika

sunwarrior

mimijumi