Predavanje SPREMENI PREPRIČANJE, SPREMENI ŽIVLJENJE – Terme Topolšica

SPREMENI PREPRIČANJE, SPREMENI ŽIVLJENJE
Odkrijte ključ do vaše podzavestne zakladnice.

Spremeni prepričanje, spremeni življenje

KAKO VAM BODO INFORMACIJE, PREDSTAVLJENE NA PREDAVANJU KORISTILE?

Vsi poznamo moč misli, toda premalo je, da za spremembo v življenju spremenimo le svoje misli, potrebno je, da spremenimo tudi svoja prepričanja. Le-ta pa se nahajajo v naši podzavesti, ki je neskončna, mogočno sila. Naša podzavest deluje bolje kot najbolj izpopolnjen sodobni računalnik. Na svetu še ni računalnika, ki bi se vsaj približal sposobnosti delovanja naše podzavesti.

Naša podzavest je skrita moč znotraj nas, ki spi in čaka, da jo bomo uporabili. Hkrati je to tudi naš vir energije, ki je močnejši od elektrike, ki nikoli ne počiva in vedno dela v naše najvišje dobro celo takrat, ko spimo ali počivamo. Naša podzavestna prepričanja so primarni generator situacij in ljudi, ki nam prihajajo na pot in sestavljajo mozaik našega življenja.

Zato je tako zelo pomembno kaj »vstavljamo« vanjo, kot npr:

  • Kakšen je naš pogled na nas same, na odnose, na življenje in na svet?
  • Se vidimo kot del prijaznega vesolja ali pa kot posameznik, ki je ločen od celote in s tem drugih ljudi? 
  • Ali čutimo samega sebe kot ustvarjalca svoje resničnosti ali pa se nasprotno, vidimo kot žrtev »naključne« igre življenja?

Pogosto se nam zgodi, da se v življenju trudimo in trudimo, vendar nam pri določenih stvareh vedno znova spodleti. Seveda smo takrat polni žalosti, jeze in obupa ter se povsem upravičeno sprašujemo, zakaj se nam to dogaja, saj smo vendar dali vse od sebe. Že res, da smo dali vse od sebe na zavestni ravni, toda kaj nam to pomaga, če na podzavestni ravni negiramo vse svoje zavestne napore.

Takšnih primerov je nešteto, ko se v svojem življenju kljub vsem naporom, volji, vloženi energiji in trudu še vedno vrtimo v krogu in se nikamor ne premaknemo. Najdemo sto in en izgovor, zakaj nam določena stvar ni uspela, le globoko vase ne pogledamo, kakšno podzavestno vibracijo (osebni magnetizem) oddajamo in kaj se na to vibracijo »prilepi«.

Vaje, pristopi, postopki in različne tehnike, ki jih bomo izvajali na predavanju so usmerjene v en sam cilj – da bi se udeleženci z njihovo pomočjo spremenili svoja podzavestna omejujoča prepričanja in strahove ter začeli delovati v smeri zaupanja, radosti in ljubezni.

Na predavanju boste med drugim izvedeli:

  • Kako in s kakšno »hitrostjo« delujeta zavest in podzavest?
  • Kdaj je najboljši čas za reprogramiranje podzavesti?
  • Kako lahko vsak dan uporabimo tehniko čiste zavesti?
  • Kako preobrazimo svoje strahove in spremenimo prepričanja?
  • Kako nam pri spreminjanju prepričanj pomaga generator namere?
  • Kje se na našem telesu nahaja točka »vrata v podzavest«?
  • Kako podzavesti postavimo prava vprašanja, ki rešijo situacijo?

Predavanje je namenjeno temu, da vsak udeleženec oz. udeleženka prepozna in ozavesti svojo notranjo moč. Vsako od nas je mogočen stvarnik življenja, in kljub različnim »okoliščinam«, ki nas energijsko »izčrpavajo«, vseeno lahko postanemo veseli, radostni, uspešni in srečni. Ključ do ____________ (sami vpišite, česa si želite) imamo vedno v svojih rokah!

KAJ PRAVIJO NAVDUŠENI UDELEŽENCI PREDAVANJA?

“Predavanje je potekalo v sproščenem, zabavnem vzdušju. Na njem nam je Robert pokazal različne tehnike sproščanja in načine, kako spremeniti svoja prepričanja, ter z nami podelil še marsikatero koristno informacijo. Spomnil nas je na stvari, ki smo jih morebiti že kdaj slišali, a od njih v hitrem življenjskem tempu odtavali. Robert nam je lahko že s svojo preprosto osebnostjo navdih oziroma vzor ter dokaz da zmoremo v življenju marsikaj storiti, če se tako odločimo. In vendarle smo mi tisti, ki se moramo odločiti, nekaj premakniti in nekaj spremeniti. Preprosta resnica je, da tudi na wc moramo sami, ko nas tišči. Robert, najlepša hvala za čudovito predavanje!” – Veronika Krevh

“S predavanjem Spremeni prepričanje, spremeni življenje sem bila zelo zadovoljna. Zdelo se mi je kar prekratko, saj bi poslušala še in še. Hvala tebi Robert za novo spoznanje, kako si lahko pomagam iz težav, ki me pestijo. Bil je lep večer v družbi človeka, ki dela s srcem in predaja znanje drugim. Še pridem, saj si me prepričal s svojo pozitivno energijo in srčnostjo. Z veseljem berem tudi tvoje knjige, spletne strani in e-mesečnik Koraki do uspeha.” – Marijana P.

Pomembno! “OBVEZNA OPREMA” na predavanju sta blok in pisalo, ki ju prinesite s seboj, saj bomo izvajali tudi praktične vaje

KDAJ?

Petek, 25. 4. 2014, od 18.00 do 20.00 ure.

Predavanje vodi Robert Goreta.

KJE?

TERME TOPOLŠICA – WELLNESS ZALA, Topolšica 77, Topolšica

Kliknite TUKAJ za zemljevid.

CENA PREDAVANJA (2 uri)

Vstopnina znaša 20,00 €.

Pomembno! Na predavanje je OBVEZNA predhodna prijava preko SMS-ja na telefon 051-605-717 ali da nam pišete na e-pošto: info@osebna-rast.com.

O PREDAVATELJU

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

P.S. Organizator delavnice je Wellness Center Zala.

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika