Seminar MOČ MISLI, ENERGIJSKE KOMUNIKACIJE IN MOTIVACIJE

KDAJ?

Termin izberete vi!

KJE?

V podjetju, na fakulteti, v šoli, knjižnici oz. kjerkoli je interes za izvedbo seminarja.

Seminar traja 4 predavateljske ure in ga vodi Robert Goreta.

CENA SEMINARJA

Število udeležencev

Cena ene predavateljske ure

10 – 50

200,00 EUR

50 – 100

400,00 EUR

101 – 200

600,00 EUR

201 – 400

800,00 EUR

401 – 800

1.000,00 EUR

od 801 dalje

1.200,00 EUR

KAKO NAROČIM SEMINAR?

Pošljite SMS na telefon: 051 605 717

Pišite na e-pošto: info@osebna-rast.com

MNENJA O SEMINARJU

»G. Robert Goreta, hvala za zanimiv seminar, ki nam predstavlja lep uvod v novo šolsko leto. Na Osnovni šoli Ledina verjamemo v srčnost in tople medsebojne odnose, zato pozdravljamo vaše delo. V naš kolektiv ste prinesli svež veter in nam dali navdih za naprej. Želimo vam še veliko prijetnih druženj in seminarjev, ki so gotovo drugačni od teh, ki smo jih sicer vajeni.« – Vse dobro vam želi kolektiv OŠ Ledina

VSEBINA SEMINARJA

Prvi del – MOČ MISLI, OSEBNOSTNA RAST IN MOTIVACIJA (90 min)

Kaj ustvarjamo v svojih mislih? Ljubezen, veselje, radost, hvaležnost, srečo … ali pa nasprotno jezo, zavist, zamero, nehvaležnost, strahove …. Izbira o tem, o čem bomo mislili vsak dan je odvisna izključno od nas. Ko smo pripravljeni pustiti preteklost za seboj, odpustiti sebi in ljudem okoli sebe za vse bolečine in zamere, se počutimo veliko bolj svobodne, srečne in zdrave. Zdi se nam, kot da bi se nam s srca odvalil težek kamen odvečnega bremena.

S pomočjo izobraževanja dobijo udeleženci vpogled v delovanje zavesti, podzavesti in nadzavesti in se naučijo usmerjati svoje misli v želeno smer.

Med drugim boste izvedeli:

 • Kakšen vpliv imajo misli in čustva na naše počutje, zdravje in življenje?
 • Kako se s pomočjo preproste vaje POT LJUBEZNI uskladimo s poljem enosti?
 • Kakšno energijsko polje imajo možgani in kakšno naše srce?
 • Kako s spremembo svojih misli spremenimo svoje življenje?
 • Kako se miselno usmerimo na tisto, kar si želimo?
 • Zakaj se nam tako pogosto dogajajo stvari, ki se jih bojimo?

Na izobraževanju se podajo koristne in pomembne informacije, ki vam lahko pomagajo na vaši poti osebnostne in duhovne rasti. Za srečno, zdravo in uspešno življenje je potrebno usklajeno delovanje telesa, uma in duha. Še posebej pa posvečamo pozornost energiji srca, saj s pomočjo le-te ustvarjamo našo resničnost.

Če znamo prisluhniti močnemu sporočilu izobraževanja, lahko od njega odnesemo marsikatero uporabno informacijo. Od nas samih je odvisno, če bomo to informacijo sprejeli, razumeli in jo tudi vnesli v svoje življenje in delovanje. Ključ do sreče imamo vedno v svojih rokah!

Drugi del – ENERGIJSKA KOMUNIKACIJA IN MEDOSEBNI ODNOSI (90 min)

Pozitivna energija, ljubezen in zaupanje vase so temeljni gradniki uspešnega poslovnega in zasebnega življenja. Energija v materialnem svetu resonira na tri najpomembnejše načine in dobro je, da vemo, kako sodelujemo z vsako od njih. Če želimo izboljšati resonanco svojega življenja in s tem odnosov, potem moramo razumeti naslednje tri resonance:

1. Resonanca gibanja.
2. Resonanca zvoka.
3. Resonanca svetlobe.

Preko različnih primerov bomo prepoznali starodavno modrost »Kakor znotraj, tako zunaj« ali z drugimi besedami, razkrili bomo načine, kako lahko s spremembo svojega »notranjega« sveta spremenimo sebe in okolico.

V prvem delu posvečamo pozornost predvsem SAMOPODOBI (sprejemanje sebe in odnos do sebe), kako le-ta vpliva na naše razumevanje sveta, na naše miselne vzorce in naravnanost. Odkrili bomo kje in kako se razvije samopodoba, kako jo lahko spremenimo ter kako začnemo živeti in delovati iz svojega srca.

V drugem delu se bomo posvetili ENERGIJI V MEDOSEBNIH ODNOSIH, saj čustva, energija in miselna naravnanost, ki jih gojimo do drugih ljudi, odločajo o tem, kako smo v družbi sprejeti in kako nas imajo ljudje radi. Preko praktičnih primerov spoznamo pomen energij, ki tečejo med nami, skozi nas in v nas ter tako odkrijemo moč naših miselnih predstav pri ustvarjanju naše resničnosti, našega življenja.

Med drugim boste izvedeli:

 • Kako poteka energijska komunikacija med ljudmi?
 • Kakšne so razlike med moško in žensko komunikacijo?
 • Kakšne fiziološke spremembe povzročita objem in dotik v našem telesu?
 • Kako razvijemo svoj občutek lastne vrednosti in izboljšamo samopodobo?
 • Kako Zakon resonance in Zakon paradoksnega namena usmerjata naše življenje?
 • Kako se otresemo negativnih čustev in jih nadomestimo s pozitivnimi?

Ko izvemo vse te informacije in jih začnemo praktično uporabljati v našem življenju, ugotovimo, da je človek, ki verjame, zaupa vase in pozna pravila uspešne komunikacije, zakonitosti energij, ki tečejo med ljudmi ter izjemno moč misli, dobesedno zmožen uresničiti vse. Izobraževanje je predvsem praktično, polno uporabnih vaj, misli, idej in nasvetov – za poslovno in privatno življenje.

Predstavitev predavatelja:

Robert Goreta je po uradni izobrazbi sicer univ. dipl. ekon., toda pota življenja so ga ponesla v popolnoma druge sfere – na področje motivacije, komunikacije, javnih nastopov in osebnostne ter duhovne rasti.

Njegovo življenjsko poslanstvo je širiti veselje, ljubezen, radost in navdušenje med ljudmi. S svojim delom prinaša svetlobo med ljudi, da ugledajo najboljše, tako v sebi, kot tudi v drugih in da prepoznajo svoje čudovite darove.

Dolgo časa se je predstavljal kot motivacijski trener, a sčasoma je spoznal, da to ni čisto pravi opis njegovega dela, saj je motivacija le eno izmed področij na katerih deluje. Še najboljše bi Robertovo delovanje opredelil pojem »iskalec duhovnih in življenjskih resnic«.

Že od leta 2002 aktivno širi duhovne in življenjske resnice med ljudmi. Na nekaterih svojih spletnih straneh razkriva tudi tančico skrivnosti, informacije in novice, ki so širši javnosti nekako zamolčane.

Robert je doslej je napisal štiri odlične knjige, ki so med bralci zelo lepo sprejete. V mesecu septembru 2007 je izšla njegova najnovejša knjiga z naslovom SRČNE ZGODBE. Njegova tretja knjiga, ki ima naslov VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! pa je prevedena tudi v angleški jezik.

Robertova prva knjiga TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT je že razprodana in na voljo je le še v obliki e-knjige. Za vse, ki iščete svoj smisel življenja in ljubezen, priporočamo njegovo drugo (tudi že razprodano) knjigo ŽIVLJENJSKI DIAMANT.

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1026 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika