Pet tibetancev
Zdravje

Si že poskusil-a izvesti Tibetanske vaje?

Že kar nekaj časa izvajam Tibetanske vaje, poznane tudi kot Vrelec mladosti. Za podroben opis teh preprostih, a učinkovitih vaj za dobro počutje, zdravje in vitalnost si preberi naslednji članek: Tibetanske vaje – Vrelec mladosti.

Kot boš videl-a gre za pet različnih vaj in vsaka od njih se ponovi 21-krat. Seveda ne začneš z 21-imi ponavljanji, temveč s precej manj. Ko sem prvič izvajal te vaje, se mi je zdela številka 21, tako veeeelika in nedosegljiva. Že 6 ponavljanj mi je bilo težko izvesti, a sem vztrajal in stalno povečeval število ponavljanj. Končno mi je uspelo izvesti 21 ponovitev in občutek, ko to uspeš je fenomenalen.

Poskusi tudi ti. Vse kar rabiš je dobrih 10 – 15 min časa (zjutraj ali zvečer), ena podloga za jogo, udobna in zračna oblačila in že lahko izvajaš vaje. Omenjene vaje so odlične za mišično moč, vitalnost telesa in pomladitev. Če jih boš redno izvajal-a boš kmalu opazil-a številne pozitivne učinke na zdravje in počutje.

Uspešno izvajanje “Tibetancev” ti želim! 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

1033 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Slediš mi lahko tudi na MeWe
socialnem omrežju.

Kategorije objav

Partnerske spletne strani

Sr(e)čna retorika