Skrivne sile Vesolja
Medosebni odnosi

Skrivne sile so na delu …

Skrivne sile so na delu, skupaj vlečejo tiste, ki spadajo skupaj.

I Ching (starodavna Kitajska modrost)

Berem knjigo Zakoni ljubezni avtorja Chrisa Prentissa. Tole, kar sem pravkar prebral, želim deliti tudi s teboj, draga bralka in dragi bralec bloga:

Verjetno ste že slišali, da se podobnosti privlačijo in različnosti odbijajo. No, to je le delno res. Privlačite tisto, kar potrebujete, kar odbijate, tega ne potrebujete. Obstajajo sile, ki neprestano vlečejo skupaj tiste, ki spadajo skupaj.

To je del starodavne modrosti, ki se je tisoče let prenašala iz generacije v generacijo. To pomeni, da vam ni potrebno skrbeti o tem, ali boste srečali pravo osebo za popolni odnos. Privlačili boste partnerja, ki ima tisto, kar potrebujete, da se boste še naprej izpopolnjevali v tako dobro človeško bitje kot je le mogoče.

Skratka, ko si si lahko prebral-a, naključja ne obstajajo. Vesolje poskrbi zato, da se vedno ob pravem času in na pravem mestu, najdejo pravijo ljudje. Pri tem ni važno ali gre za poslovne, prijateljske ali partnerske odnose.

Lahko se nahajaš v sobi, kjer sto, petsto ali tisoč ljudi, toda oseba h kateri te vleče, je tista oseba, ki ti jo je vesolje izbralo, da se z njo spoznaš. Seveda, pa je vedno od tebe samega odvisno, kaj boš storil-a v tistem trenutku, ko boš to osebo ugledal-a. Dejansko si v tistem trenutku dobil-a nekaj na pladnju, toda sam-a moraš še vedno nekaj storiti: se nasmehniti, pristopiti k osebi, začeti z njo pogovor, jo prositi za ples …

Možnosti je veliko, najbolj pomembno, pa se mi zdi, da storiš to, kar v tistem trenutku čutiš znotraj sebe. Da ne zaupaš umu, temveč, da poslušaš srce, ki vedno pozna pravi odgovor. 🙂

In morda boš nekoč nekom pripovedoval-a, da si se z nekom na »skrivnosten način« spoznal-a. Ali kot pravi Chris: »Odnose pripravi izbira vesolja.«

Obilo sr(e)čnih »naključij« ti želim! 🙂

Robert Goreta

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

Vesel bom tvojega komentarja! :-)

Klikni tukaj in objavi komentar

Brezplačne e-novice
NOV ZAČETEK


e-teca-korak-naprej-3d-ML

Ob prijavi dobiš za DARILO
e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi
SPOROČILO ZLATE RIBICE in
VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Spremljaj me na omrežjih

912 FB sledilcev. Klikni in všečkaj!

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK


Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in
e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

e-novice-korak-naprej-darila